download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Disk Explorer Professional v3.70


Направете каталог на всичко - CD, DVD, дискети, ZIP, HDD, FTP ...


Изтегли (3503 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: tjelinek
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 3503 KB
Обновен на: 03.03.2011 от joniewalker
1153 показвания, 94 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Мощен инструмент за каталогизиране на всички CD, DVD, дискети, ZIP дискове или други сменяеми носители, твърди дискове, мрежови устройства, или дори FTP сървъри в Интернет. Цялата структура на устройствата могат да бъдат каталогизирани, както и вътрешната структура на различни файлови архиви (ZIP, 7-ZIP, RAR, ARJ, LZH, CAB, TAR / GZIP, ACE, JAR и други), включително саморазархивиращи се архиви.
Програмата може автоматично да включва съдържанието на различни често използваните файлове (например readme.txt, file_id.diz) изцяло или само частично в каталог (наречена база данни). Текущата версия е снабдена с 18 филтри, с които може да намери например песен / преводач / името на албума от MP3, WMA, OGG, FLAC, WAV и VQF файлове,размер, формат и дори каталог от снимки на над 40 файлови формати (JPG, GIF, TIF, PNG, BMP, PCX, CDR и т.н.); свойства на различни звукови файлове, заглавие, ключови думи, автор, статистика от офис документи (като MS Word и Excel); заглавие от документи, HTML, или само авторските права, името и версията на изпълними файлове. Програмата може да работи с всякакъв вид файлове, било то програми от интернет, списания CD, музикални колекции, фото-албуми, или нещо друго. Файлове и папки могат да се търсят в базата данни, дори ако оригиналния диск (или интернет връзка за сървъри FTP) в момента не е на разположение.
Използвайки обикновен компютър вие можете да намерите файловете по-бързо, отколкото бихте поставите диска в устройството! Търсенето може да се извършва с помощта на различни критерии, като име на файла, маска, подниз, регулярен израз, датата, часа, атрибути на файл. Могат също да се търсят и коментари.
Disk Explorer Professional може да работи с няколко бази данни едновременно. Различните томове могат да бъдат премествани в различните бази данни. Няма ограничение за броя на томовете в единна база данни. Дори и да има стотици томове в единната база данни, това не означава по-високи изисквания към паметта или CPU скоростта на компютъра.
Въпреки наличието на всички тези функции големината на базата данни е много малка. Повечето от данните са компресирани. Ако искате да изпратите базата данни на приятел по електронна поща, можете да премахнете всички ненужни данни от него, като например включени коментари към файловете или миниатюрни изображения /thumbnails/. Потребителски интерфейс на диск Explorer е много удобен за потребителя и е подобен на Windows Explorer и затова всеки може да се научи много бързо да работи с него.

Disk Explorer Professional е напълно безплатен и не съдържа реклами.

Благодаря на phrozencrew за линка.


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.