download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

PlayClaw 6.0 Build 5271


Видео заснемане на любимата ви игра без нарушаване на производителността


Изтегли (62340 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Sytexis Software
Лиценз: Demo
ОС: Windows XP/Vista/7/8 
Големина: 62340 KB
Обновен на: 18.09.2020 от stefankr
8410 показвания, 43 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Това е софтуер за запис на видео и скрийншоти от произволна игра. PlayClaw предоставя пълен набор от възможности за запис на видео с висока резолюция, прихващане на скрийншоти или тестване на производителността на машината. Програмата е напълно съвместима с най-новите версии на OpenGL, DirectX и Direct3D. За тестовия режим е предвидено показване на различни графики на екрана, в това число FPS, AVI и GPU. Към момента PlayClaw е от малкото инструменти за прихващане на видео от произволна игра с пълноценна поддръжка на многоядрени процесори. Потребителят може да избира какъв брой ядра да се занимават с тази задача.

С помощта на програмата ще може да си направите трейлър на любимата си игра, да покажете последните си трикове с плавни видео записи без да лагва играта ви, с пълна разделителна способност и висок FPS, също имате възможност да уловите визуалните ефекти като MilkDrop на Winamp. Клиповете ви ще бъдат придружени с оригинални аудио поток и звукови ефекти. В реално време разговорът никога не може да бъде по-лесен! Има поддръжка на Teamspeak и Ventrilo наслоявания, които показват псевдонимите на този, който говори в дадения момент на играта.

За разлика от много от старите му конкуренти, PlayClaw разпознава и напълно използва усъвършенстваните функции за ускорение на съвременните видео чипсети, което позволява извършването на тези задачи, без това да засегне процеса на играене или честотата на кадрите в играта. Дори и използването на усъвършенствани видео кодеци не ще забави играта ви! Няма накъсано видео или изкривени снимки на екрана, когато използвате PlayClaw!

Когато многоядрените процесори навлязоха в нашия живот, ние придобихме възможността за запис на видео игра почти без прекъсване на играта. PlayClaw е специално оптимизиран, за пълно използване на многоядрените процесори. Като проба, можете да гледате кратко видео с PlayClaw на компютъра и с Intel Core i5-750 процесор, който идва с 4 ядра. Ние заснехме видео на Call of Duty Modern Warfare 2 на резолюция 1280x720 (HD). PlayClaw е настроен да използва три ядра в режим на висока компресия. Този режим се характеризира с интензивно въздействие върху процесора и с малък размер на файла, видео изход. Ние проведохме три изпитания с различни стойности на FPS - 30, 60, 75. По принцип 30 кадъра в секунда са достатъчни да се записват висококачествено HD видео, но решихме да сложим максимално натоварване на процесора и на PlayClaw, за да покажем техните възможности.

На видео клипа с резултатите от теста трябва да вземете под внимание, че процесорът не е зает единствено със записването на играта, а е натоварен и с процеса на видеозаснемането на работния плот и конзолата на играта, направени чрез Direct Stream Recorder, което допълнително натоварва процесора. Поради тази причина филмчето е с 5 FPS. Тестовете показват, че PlayClaw може да записва видео игра с висока компресия на многоядрен процесор почти без никаква загуба на кадрите в играта. Има ли друго нещо нужно за играча?

Ограничения: Лимит на времето за запис и плаващ воден знак на екрана

Изисквания: DirectX 8, 9, 10 или DirectX 11, администраторски права, препоръчва се модерен мултиядрен процесор с NVidia или ATI видео карта


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.