download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Vbox7 Конвертор 1.0


Прави вашите видеоклипове подходящи за качване в сайта vbox7.com


Изтегли (5192 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: "Ви Бокс" ЕАД
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7 
Големина: 5192 KB
Обновен на: 01.12.2011 от n4f
5070 показвания, 33 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

С конвертора на Vbox7 можете да преобразувате всякакъв вид видео файлове до формат FLV. Това ще ви позволи да качвате клипчета на сайта без да чакате с часове да се обработват от техния компютър, и без допълнителна загуба на качеството.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 01.12.11, 13:54, programings:
    Когато клипа е във FLV, то той не се конвертира от конверторният сървър на сайта, а директно се качва, и така качеството до известна степен се запазва, а и по-бързо клипът е на профила ти!

    Това разбира се не ги оправдава, че правят безсмислени програми!

  • Четвъртък, 01.12.11, 14:00, tegote:
    Ами аз съм пробвал в DATA.BG и ме бяха излъгали, че само се качвало, но и там както при YouTube се обработва от сайта. Kлиповете на VBOX получават по-лошо качество от на YouTube. Ако кача свръх качествено видео във FLV дали няма да го скопят?
  • Четвъртък, 01.12.11, 14:09, programings:
    Предполагам, че няма, стига да не надвишава позволеният размер за качване, и да не е някакво извънземно от сорта на 1 минута видео с размер 100 MB !
  • Събота, 14.01.12, 10:52, tegote:
    ” Предполагам, че няма, стига да не надвишава позволеният размер за качване, и да не е някакво извънземно от сорта на 1 минута видео с размер 100 MB ! „
    Това е само предположение! Вече тествах качване на видео на сървъра на YouTube, който се очакваше да работи по-интелигентно. Условието е резолюцията на видеото да поддържа стандартната резолюция, например 360p, кадрите да бъдат минимум 25 фрейма, а форматът ми е FLV. След качването на този FLV получих 3 пъти по-малък FLV!
  • Събота, 14.01.12, 15:57, stoqncho:
    ” Това е само предположение! Вече тествах качване на видео на сървъра на YouTube, който се очакваше да работи по-интелигентно. Условието е резолюцията на видеото да поддържа стандартната резолюция, например 360p, кадрите да бъдат минимум 25 фрейма, а форматът ми е FLV. След качването на този FLV получих 3 пъти по-малък FLV! „

    Чудил ли си се как YouTube "разпознава" дали клипа е изтеглен от там? Според мен няма как това "разпознаване" да се осъществи без да се добави нещо в клипа. Тоест да мине допълнителна обработка и от може би и идва загубата на качество.

    ЦЪК, ЦЪК2

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.