download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

TrulyMail 5.0.14


Един гъвкав и лесен за използване e-mail клиент


Изтегли (9463 KB) Changelog

Визитна картичка на програмата

Автор: TrulyMail
Лиценз: Freeware
ОС: Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7 
Големина: 9463 KB
Обновен на: 24.01.2022 от spursy
4357 показвания, 1527 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

TrulyMail е сигурна система за съобщения, която включва електронна поща, гласова поща, интегрирано криптиране и разширени функции за управление на съобщенията, включително маркиране на контакти, маркиране на съобщение и преоразмеряване на снимки .

Ако сте изпратили E-mail до друг потребител на TrulyMail и искате да добавите / редактирате нещо, можете да използвате функцията "изземване" на поща (да го изтриете от сървъра) - разбира се при положение че изпратеният E-mail не е бил отворен от получателя.

Изисквания: .NET Framework 3.5


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Неделя, 30.01.22, 18:30, karadzha:
    ” Сайтът не се поддържа и е затворен от около 4 години мисля , момчетата бяха обещали да пуснат сорс-кодът като отворен .....
    повече от 6 години ( July 10, 2015 последната наистина стабилна версия излезе тогава) никой не успя да оправи въпросният бъг (проблем с два акаунта или повече) за който писах и това беше и главната причина да не я обновявам толкова време ....
    - две момчета от Дуисбург-Есен Университета те поддържат/поддържаха програмата жива (от дъжд на вятър , но и пък те завършиха 2020) , последния ъпдейт/версия който е пуснат е от Andrei Fercalo on January 26, 2017 версия 6.0.2 инфо TrulyMail

    karadzha - програмата е или по-точно беше от моята работилница .... „

    Е, сигурно е твое откритие. Аз имам толкова много (към 2 хиляди), че някои не ги помня

  • Понеделник, 31.01.22, 11:13, spursy:
    ” ПП.
    А уважаемият Спърси защо не я обнови, да не би да не работи вече тук?

    Ех, iceman с вас съжителстваме на този сайт над 10 години и въпреки, дългия период все още тая надежди да израснете и да спрете да се опитвате да се заядете все с някой. Работата ми тук е най-вече хоби и би трябвало да сте забелязали, че през ръцете ми минават хиляди програми всяка година.

    Въпросната програма е добавена от roswelll и той и към момента има права над нея. Междинното ми обновяване целеше именно да намекна, че е хубаво потребителите да поддържат програмите си. roswelll печели адмирациите ми, че написа като коментар детайлите около развитието на програмата, които няма как човек да знае, освен ако не я следи от години.
    Според мен програмите трябва да се предлагат в каталога на Download.BG във всичките си версии, а когато има конкретна причина старата версия да е за предпочитане пред по-новите, това да се спомене в коментарите най-малко. Всеки потребител ще може да свали старата версия от архива на сайта, но е хубаво програмата да е налична в различни версии.

  • Понеделник, 31.01.22, 19:41, iceman_:
    ” Ех, iceman с вас съжителстваме на този сайт над 10 години и въпреки, дългия период все още тая надежди да израснете и да спрете да се опитвате да се заядете все с някой. Работата ми тук е най-вече хоби и би трябвало да сте забелязали, че през ръцете ми минават хиляди програми всяка година.

    Въпросната програма е добавена от roswelll и той и към момента има права над нея. Междинното ми обновяване целеше именно да намекна, че е хубаво потребителите да поддържат програмите си. roswelll печели адмирациите ми, че написа като коментар детайлите около развитието на програмата, които няма как човек да знае, освен ако не я следи от години.
    Според мен програмите трябва да се предлагат в каталога на Download.BG във всичките си версии, а когато има конкретна причина старата версия да е за предпочитане пред по-новите, това да се спомене в коментарите най-малко. Всеки потребител ще може да свали старата версия от архива на сайта, но е хубаво програмата да е налична в различни версии. „

    Уважаеми Спърси,

    С теб много от отдавна водим този спор. За това , че каталога е най-големия, че няма друг като него и тн. През годините тук и там си казвал, че го поддържате разни хора и по разни причини. Сега казваш, че е само хоби и това трябва да навежда на мисълта, че тези които дават някой лев за да теглят програми - трябва да са ви благодарни , че отделяте от скъпоценното си време и тн. и тн. То е ясно , че съм песимист по отношение на това , но ...

    Не веднъж тук сме водили и подобни спорове - дали натякването, че някаква програма НЕ Е ЪПДЕЙТНАТА е "заяждане" или - не. Не беше скоро това, но и тогава и сега на теб и колегите ви казвам, че ви правим услуга хората които показват тук недостатъци с това , че ви помагаме каталога да е съвременен и осъвременен. Не с програми от преди 2, 5 или 10г. и не ставащи за нищо.

    Да, преди време дори се пошегувах, че дори трябва да ни плащате за това. Да , пошегувах се , но в тази шега има и голям % истина. И сега, след като сте махнали бутона "докладвай за нередности", за който - също сме говорили преди, просто на всяко едно такова напомняне за нередност ще е по-добре да казвате едно "благодаря", а не - да мърморите , че някой се опитва да се заяжда.
    Поне аз не го правя за това. Ндааа.

  • Понеделник, 31.01.22, 20:05, spursy:
    Не го възприемам като спор. Обновяваме програми всеки ден без почивен, 365 дни годишно. Доста труд е, но и каталога е огромен. Опитваме се да актуализираме своевременно колкото се може повече, но надявам се ще се съгласите, че е невъзможно всичко да се огрее навсякъде във всеки един момент. Винаги при сигнал за нередност (което най-нормалното нещо), реагираме и възстановяваме, обновяваме програма.
  • Понеделник, 31.01.22, 22:42, iceman_:
    Ok

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.