download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Quizizz


Онлайн викторина за работа с няколко участника


СтартРегистрация Демо

Онлайн приложение

Автор: quizizz
Лиценз: Free
Обновен на: 08.04.2020 от stefankr
2573 показвания, 32 сваляния  Статистики


Highslide JS

Quizizz е мултиплейър викторина, която може да се решава онлайн от няколко различни свързани с Интернет устройства. Можете да използвате вече създадени въпросници или да създадете свой. Когато сте готови, давате URL и код за достъп до викторината и определяте кога да започне. Сайтът задава на участниците във викторината въпроси и те трябва да им отговорят правилно колкото се може по-бързо. Накрая има класация на победителите.

Quizizz може да се интегрира в Google Classroom, Remind и Edmodo; можете да създадете свои собствени мемета, да отпечатате работни листове и доклади; подобрена е работата с мобилни устройства, подобрена е навигацията из сайта, опростено е търсенето.

Разполагате с екипен режим ("Team mode"), достъпен при игра в реално време. Така учениците работят в екип, заедно, за да спечелят. Те продължават да решават собствените си въпроси, но всички резултати се обобщават в отборна оценка, която е единственото класиране, което виждат учениците. Това намалява натиска върху отделните участници и също така създава забавна среда за сътрудничество.

Ако се работи в училище, може да се използват "Класове" - създава се клас в Quizizz и се задава викторина без код за игра. Така по-лесно става свързването на учениците с играта, а родителите им получават информация за представянето.

В режим "Анкети" (без правилен отговор) могат да се проведат различни проучвания в реално време.

Възможно е въвеждане на математически формули и уравнения; вграждане на звукови файлове.

Към въпросите може да се добави изображение; при отговорите вместо текст може да има картинки.

Има мобилно приложение за отговаряне.

Възможно е да качи предварително подготвен файл в въпроси и отговори (в определен от сайта формат).

По време на игра участниците печелят Power-ups. Това са различни предимства: Double Jeopardy - играещият удвоява точките си или губи всичко; x2 - дава на играчите два пъти точки за един въпрос; 50-50 - елиминира половината от неправилните опции; Eraser - изтрива един от неправилните опции; Immunity - играчите получават втори шанс след грешен отговор; Time Freeze - замразява таймера и дава на играчите пълни точки за въпрос; Power Play - всеки в играта получава 50% повече точки за 20 секунди; Streak Saver - запазва поредица от правилни отговори, въпреки грешка.

По време на карантина - увеличено е времето за изпълняване на заданието.

ново: Добавени са още начини за отговор на въпроси: избор на един от възможните отговори, избор на няколко правилни отговори от посочените, попълване на поле, анкета (без правилен отговор), въпрос с отворен край.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 28.11.17, 16:34, siyana_power:
    Ехааа, тази програма е много готина, а има ли вариант да се генерира линк към съответния quiz, който да бъде изпратен до други хора, или единственият начин е с код?    Excitel Broadband

  • Събота, 02.12.17, 17:30, stefankr:
    Няма възможност за директен линк - дава се код за достъп. Готов тест може да се вгради в Гугъл Класна стая, например.

    Допълнено (2019): ако се сподели чрез Remind, се получава код за споделяне от вида https://quizizz.com/join/?gc=хххххх, където хххххх е кода на играта.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.