download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Quizizz


Онлайн викторина за работа с няколко участника


СтартРегистрация Демо

Онлайн приложение

Автор: quizizz
Лиценз: Free
Обновен на: 22.08.2019 от stefankr
2301 показвания, 24 сваляния  Статистики


Highslide JS

Quizizz е мултиплейър викторина, която може да се решава онлайн от няколко различни свързани с Интернет устройства. Можете да използвате вече създадени въпросници или да създадете свой. Когато сте готови, давате URL и код за достъп до викторината и определяте кога да започне. сайтът дава на участниците във викторината въпроси и те трябва да им отговорят правилно колкото се може по-бързо. Накрая има класация на победителите.

Quizizz може да се интегрира в Google Classroom, Remind и Edmodo; можете да създадете свои собствени мемета, да отпечатате работни листове и доклади; подобрена е работата с мобилни устройства, подобрена е навигацията из сайта, опростено е търсенето.

Разполагате с екипен режим ("Team mode"), достъпен при игра в реално време. Така учениците работят в екип, заедно, за да спечелят. Те продължават да решават собствените си въпроси, но всички резултати се обобщават в отборна оценка, която е единственото класиране, което виждат учениците. Това намалява натиска върху отделните участници и също така създава забавна среда за сътрудничество. Добавени са класове - създава се клас в Quizizz и се задава викторина без код за игра.

ново: Добавен е режим на анкети (без правилен отговор) за различни проучвания в реално време. Възможно е въвеждане на математически формули и уравнения; вграждане на звукови файлове.

Има мобилно приложение за отговаряне, променен е интерфейсът на сайта. Възможно е да качи предварително подготвен файл в въпроси и отговори (в определен от сайта формат).


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Вторник, 28.11.17, 16:34, siyana_power:
    Ехааа, тази програма е много готина, а има ли вариант да се генерира линк към съответния quiz, който да бъде изпратен до други хора, или единственият начин е с код?    Excitel Broadband

  • Събота, 02.12.17, 17:30, stefankr:
    Няма възможност за директен линк - дава се код за достъп. Готов тест може да се вгради в Гугъл Класна стая, например.

    Допълнено (2019): ако се сподели чрез Remind, се получава код за споделяне от вида https://quizizz.com/join/?gc=хххххх, където хххххх е кода на играта.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2019   Experta Ltd.