download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Iris 1.2.0


Предпазете зрението си с помощта на тази програма


Изтегли (40098 KB)

Визитна картичка на програмата

Автор: Daniel Georgiev
Лиценз: Freeware
ОС: Windows All 
Големина: 40098 KB
Обновен на: 22.02.2020 от stefankr
1653 показвания, 24 сваляния  Статистики


Публикации в списанието


няма публикации
 

Iris е специализиран софтуер, който има за цел да съхрани зрението ви. Днес хората прекарват все повече време пред компютъра, а това натоварва очите им. Въпреки, че всеки монитор има различни хардуерни характеристики, които различно въздействат върху зрението ни, има и софтуерни предложения които да помогнат.
Iris е едно от тях, като предлага няколко различни режима с предварително зададени стойности, които много хора използват. Имате възможност да персонализирате и настроите програмата изцяло по ваш вкус. Това може да затрудни потребители, които не са експерти в тази област, но точно за тях са готовите предложения. Разработчика на приложението постоянно го развива, за да го направи по-лесно за употреба и все така полезно.


Мнения на потребители

Твоето мнение

  • Четвъртък, 31.05.18, 14:42, spursy:
    При начална инсталация програмата е в режим Pro, безплатно за няколко дни. След изтичането на този срок, минава в безплатен режим: https://iristech.co/licensing/
  • Четвъртък, 31.05.18, 17:14, iceman_:
    ” ... минава в безплатен режим ... „

    Не видях къде и как става това , или - къде е обяснено.

  • Вторник, 05.06.18, 14:10, soft-support:
    Препоръчвам да се избягват тази и други програми с подобна цел. Действието им се свежда до манипулиране на настройките на ШИМ и цветова температура, за да направят картината по-мека. За целта добавят и променят неща по видео драйвера, което може да доведе до проблеми в някои случаи. Понякога видео драйвера не може да бъде преинсталиран или обновен без преинсталация на цялата системата. В друг случай, подобна програма може да доведе до нежелани ефекти като трептене или премигване. Не изключвам вероятността след неправилно конфигуриране на видео драйвера и некоректна работа да се стигне до хардуерни дефекти. Има много различни типове дисплеи и видео контролери, затова съм скептичен, че една програма може да конфигурира универсално всеки от тях.
  • Четвъртък, 07.06.18, 14:56, iceman_:

  • Петък, 08.06.18, 11:27, океан:
    ” Препоръчвам да се избягват тази и други програми с подобна цел. Действието им се свежда до манипулиране на настройките на ШИМ и цветова температура, за да направят картината по-мека. За целта добавят и променят неща по видео драйвера, което може да доведе до проблеми в някои случаи. Понякога видео драйвера не може да бъде преинсталиран или обновен без преинсталация на цялата системата. В друг случай, подобна програма може да доведе до нежелани ефекти като трептене или премигване. Не изключвам вероятността след неправилно конфигуриране на видео драйвера и некоректна работа да се стигне до хардуерни дефекти. Има много различни типове дисплеи и видео контролери, затова съм скептичен, че една програма може да конфигурира универсално всеки от тях. „
    И аз поддържам това мнение.Всеки монитор си има настройки,чрез които всеки може да си го направи по свой вкус .От настройките на драйвера също.
    Не виждам смисъла на тази програма.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.