download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

DrivetoWeb


Хоствайте сайтове в Google Drive и Microsoft OneDrive


Старт

Онлайн приложение

Автор: DrivetoWeb
Лиценз: Free
Обновен на: 06.08.2022 от stefankr
422 показвания, 2 сваляния  Статистики


DrivetoWeb e безплатно онлайн приложение, което ви позволява да хоствате уеб сайтове на популярни облачни устройства като Google Drive и Microsoft OneDrive, без да е необходимо повече да поддържате уеб сървър.

DrivetoWeb поддържа пълни HTML сайтове с CSS, Javascript и други с мултимедийни файлове от различни типове, които могат да се съхраняват в облачните устройства. Това осигурява голямо предимство, особено за студенти, преподаватели, физически лица и т.н. пред конвенционалните уеб хостинг услуги, които изискват пари и много техническо ноу-хау за хостване на уебсайтове.

Как работи:
Публикуването на вашите уебсайтове с помощта на DrivetoWeb включва следните прости стъпки:

1. Качете папката на уебсайта си в Google Drive или OneDrive. Можете да съхранявате множество файлове на уебсайтове в множество папки.

2. Споделете папката, която съдържа файловете на вашите уебсайтове, и й дайте публичен достъп.

3. Навигирайте и влезте в DrivetoWeb и изберете Cloud Drive, където сте хоствали уебсайта си. Ще трябва да влезете с правилните идентификационни данни и да предоставите необходимите разрешения на DrivetoWeb за достъп до вашия облак.

4. DrivetoWeb вече ще намери страниците index.html в папките за споделяне и автоматично ще създаде връзките вместо вас. Ако сте качили множество файлове на уебсайтове в различни папки със страници index.html, DrivetoWeb ще създаде връзка за всяка папка.

5. Връзката се формира с помощта на комбинация от автоматично зададено име за вашия уебсайт като префикс към домейна „.on.drv.tw“ плюс името на споделената папка на уебсайта, където сте запазили файловете. Можете да промените автоматичното име, като щракнете върху полето „Име на вашия сайт“, промените го и щракнете върху „Задаване на име на сайт“. Например, ако сте посочили уебсайта си като mypersonalwebsite и името на папката на уебсайта е „Website1“, тогава връзката ще бъде генерирана като „ https://mypesonalwebsite.on.drv.tw/Website1/“. За множество уебсайтове само името на папката ще се промени, докато името на сайта ще остане постоянно.

6. Вече можете да споделите връзката към уебсайта си с други за незабавен достъп.


Мнения на потребители

Твоето мнение

Няма мнения

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.