download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програми за Windows  Резултати 16131-16140 от 19839

Windows XP Autorun Repair Wizard 5.2.3790.67 добавен на 08.11.2004
Отстранява проблеми с autorun-а на дискове при XP
Freeware
Windows NT/2000/XP
Microsoft Corp.
Windows XP е разработен така, че той сам да идентифицира какво е съдържанието на даден CD или DVD диск и да ви асистира при стартирането на правилната програма за отваряне или преглеждане на поместените в носителя файлове. Случва се обаче понякога нещата да се объркат... Windows XP Autorun Repair ...
 
Porsche Cars Screensavers 1.0 добавен на 08.11.2004
За почитателите на Порше
Freeware
Windows All
Free Screensavers
Ако обичате автомобилите Порше тогава, ще харесате този безплатен скрийнсейвър. Той представлява сменящи се висококачествени изображения показващи ви любимите модели на любимата кола Порше. Дали ще притежавате такава кола е трудно да се каже но поне виртуално ние ще помогнем това да се случи.
 
CyberKit 3.0 добавен на 08.11.2004
Безплатна колекция от мрежови инструменти
Freeware
Windows All
cyberkit
CyberKit е безплатната програмата за анализиране на мрежата. Представлява колекция от мрежови инструменти, между които и Ping, TraceRoute, Finger, WhoIs, QoD, NSLookUp, синхронизатор на часовника, скенер за отворени портове, проверка за нови писма в пощата, NetInfo, WindowList, Scheduler, ...
 
Winter Wonders Screensaver 1.0 добавен на 08.11.2004
Красиви зимни пеизажи
Freeware
Windows All
Scenic Reflections
Този скрийнсейвър показва 60 чудесни картини на зимната природа. Насладете се на красивата зимна флора и фауна в снимките направени от професионални фотографи. Скрийнсейвъра ви дава възможност да запазите предпочитано от вас изображение за тапет на работното ви поле. Winter Wonders Screensaver е ...
 
My Interer 1.1 добавен на 06.11.2004
Подреждане на мебели
Freeware
Windows All
Anakonda
Тази програма е от полза тогава, когато ви предстои разместване на мебели. Всеки мебел се представя двуизмерно като квадрат или правоъгълник. Вие правите лесно предварителна схема на стаята си, с което си спестявате ненужни усилия.
 
My Sounds Notes 2.1 добавен на 06.11.2004
Компютър-диктофон
Freeware
Windows All
Anakonda
Средство, което улеснява записването на гласа ви чрез компютър. така отбелязвате нещо важно без да има нужда да пишете на клавиатурата или на хартия. възможно е лесно да учите стихове или текстове - щом запишете текста, просто го слушате многократно.
 
FolderCreator 1.0 добавен на 06.11.2004
Бързи клавиши за създаване на нова папка
Freeware
Windows All
Владимир Деменев, Вадим Чернушенко
С тази програма ще създадете нова папка само с натискането на горещ клавиш. Определяте кои да са горещите клавиши, какво да е наименованието на новота папка, създават се папки на работната площ. С интерфейс на английски и руски език.
 
BiteByBite 2.0 добавен на 05.11.2004
Сигурно изтриване на файлове
Freeware
Windows All
Potential Systems
Позволява ви напълно да изтриете даден файл от компютъра си, като по никакъв начин после той не може да бъде възвърнат виртуално. Това се постига с многократно презаписване на мястото където е бил файла с друга информация. Програмата позволява да нагласяте броя на презаписванията.
 
SpoofStick 1.02 добавен на 05.11.2004
Пази ви от лъжливи URL-и
Freeware
Windows All
CoreStreet, Ltd.
Допълнение за IE, което постоянно показва домейна на сайта, който разглеждате. Така можете да се предпазите от линкове-измами, в които адреса е кодиран и не можете да разберете реално към кой сайт бивате препращан. Удобно, за да се предпазите от реклами и порно.
 
Jake's Trip 2 Saturn 2 добавен на 05.11.2004
Космически екшън
Freeware
Windows All
SLY productions
Влезте в ролята на добре трениран космически пилот за да преоткриете собствените си умения и рефлекси. Вие сте избран да летите до космическа база на планетата Сатурн. За да стигнете до там ще трябва да преодолеете шест смъртоносни сектора с астероиди. По пътя печелите точки които ще ви ...
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.