download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програми за Windows  Резултати 19031-19040 от 19839

Magic WBMP 0.9.4 добавен на 22.01.2003
Превърнете JPG в WBMP.
Freeware
Windows All
Swen Ewert
WBMP е формата на картинките в WAP устройствата (Wireless Bitmap). С тази програма можете да превърнете всяко изображение създадено и обработено с някоя графична програма под Windows в 320 x 240 Pixel WAP картинка. Функциите и за обработка включват ротация и огледален образ.
 
LogAlyzer 1.6 добавен на 22.01.2003
Следете активността на WEB сървъра си.
Shareware
Windows All
OnyxWeb Ltd.
LogAlyzer е мощен и бърз анализатор на log файловете на IIS и Apache web сървъри. Има богати възможности за справки, като ги представя в графичен вид. Някой от тях са брой посещения за определен период, съотношение на видовете клиенти, намиране на сайта от търсачка, от URL, отхвърлени заявки и ...
 
WinPatch 1.03 добавен на 21.01.2003
Направете си кръпки!
Shareware
Windows All
Arthur English
Как разработчиците на софтуер разпространяват повечето корекции на програмите си? След като открият бъг, те го поправят. След това могат да пуснат поправената версия, или - по-компактното решение - само поправките. Второто става чрез сравнение на коригираният и началният вариант на съответния файл, ...
 
Serif 3DPlus 2 добавен на 21.01.2003
Създаване на 3D сцени, логота, анимации, модели
Shareware
Windows All
Serif
Serif 3DPlus е прекрасен инструмент за създаване на 3D сцени, логота, анимации, модели. Интерфейсът му е много удобен, и програмата е подходяща даже за неопитни потребители. Качеството на генерираните графики е отлично, вградена е поддръжка на DirectX, достъпни са 5 нива на изглаждане ...
 
Swish 2.1 Build 2003.01.30 обновен на 21.01.2003
Flash ефекти!
Shareware
Windows All
DJJ Holdings Pty Ltd.
С тази програма можете бързо и лесно да направите малки Flash анимации. Най-приятното е, че с нея се работи лесно и бързо, и така можете да спестите часове време. Освен многобройните възможности, в комплект с програмата получавате над 150 готови за употреба анимационни ефекти. Струва си да опитате!
 
TMR 1.0.0.33 добавен на 21.01.2003
TMR - малко и умно контролерче за Windows
Open Source
Windows All
PhatSoft
Тази симпатична програмка служи за автоматизиране на вашата ежедневна работа, например стартиране на дадено приложение при настъпване на даден час (или някакво друго събитие). TMR може да ви изключи "компа" при завършването на определена задача, или да изкара някое съобщение, с две думи, ...
 
Print Merge Numerator 1.01 добавен на 21.01.2003
Генератор на серийни номера
Shareware
Windows All
Hard-Soft
Отличен помощник за всички CorelDraw Дизайнери. Чрез нея може да печатате билети, етикети, лотарийни билети, сертификати, и други подобни документи съдържащи сериен номер. Създава текстов файл със серийните номера, който може да се използува от CorelDraw чрез функцията Print Merge.
 
Micro Master Mind 2.0 добавен на 20.01.2003
Игра на числа
Freeware
Windows All
Drazen
"Олекотен" вариант на Master Mind. Целта е да познаете дадено 4-цифрено число, знаейки само някои неща за него (от други 6 числа, които са ви дадени). Играта е повече от миниатюрна - едва 7 KB!
 
Teleinfo 1.1 добавен на 19.01.2003
Телефонен бележник
Freeware
Windows All
Александър Георгиев
Безплатна програмка с чиято помощ можете лесно да сложите ред в телефонния си указател. Разполагате с функции за търсене, добавяне и изтриване.
 
Multis 4.0 добавен на 19.01.2003
Мултитетрис
Freeware
Windows All
Alexander Christophorov
Тетрис с много фигури, много настройки, възможност да се играе на цял екран, с десет нива на сложност, с плоски и триизмерни фигури.

Програмата не изисква инсталация.

 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.