download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програми за Windows  Резултати 19251-19260 от 19839

FastFolder by BB 2.2 добавен на 28.11.2002
бърз достъп до най-ползваните папки
Freeware
Windows All
BB
Малка програмка, която ви дава бърз достъп до най-често използваните от вас папки. Като такива можете да посочите до 8 на брой. Самата програмка се настанява в system tray, и използва минимални системни ресурси.
 
F com 2.3+ обновен на 28.11.2002
Алтернатва на Windows Explorer под DOS
Freeware
Windows All
UniFiles
Съвсем накратко бих могъл да кажа, че тази програма е един лесен за работа алтернативен броузер под DOS, който поддържа всички хубавинки на Windows Explorer. Едно от нещата което прави най-голямо впечатление е, че лесно прехвърля цели директории под DOS, което не може да се направи в стандартната ...
 
Amn Refrigerator 3.2 добавен на 27.11.2002
охладете процесора си!
Freeware
Windows 9x/ME
Amn Software
Софтуерното охлаждане на процесора е отлично средство за лесно намаляване на неговата температура. Основният принцип е изключването на блокове от процесора, когато той не е натоварен. Така едва ли ще го направите по-студен, докато играете на Quake 3, но докато пишете нещо на Word – със сигурност. А ...
 
Floppy toolkit 1.1 добавен на 26.11.2002
настройте работата на флопито си
Freeware
DOS
William Luitje
Пакет от 8 малки програмки за работа с флопидискови устрйства. Позволяват настройка на механичните параметри на флопито, както и тестване на производителността му, скоростта на въртене, времето за достъп и т.н. Макар да са предвидени да работят под DOS, тези инструменти функционират и под Windows.
 
Free 1 Santa Claus Screen Saver 4.1 добавен на 25.11.2002
Дядо Коледа на почиващ екран
Freeware
Windows All
tnpsc.com
Screen saver с високо качествени снимки на Дядо Коледа. Сменят се със специални ефекти, които със сигурност ще ви харесат. Възможност за спиране и пускане на звука.
 
RegBack Revision 2 добавен на 24.11.2002
архивирайте системния регистър
Freeware
Windows 9x/ME
Gary Harris
Малък, но много полезен скрипт. Архивира системния регистър, както и още 6 системни файла заедно с него. В случай на срив на системата, винаги можете да ги възстановите от архивната директория.
 
RFC Viewer 1.4 обновен на 24.11.2002
Улеснен преглед на технически спецификации
Shareware
Windows All
EffeTech
Всеки сериозен програмист (и компютърен специалист изобщо) знае колко големи и подробни са техническите спецификации, публикувани в RFC файлове. Тази програма е създадена като специализиран браузер за такива материали. Удобството при нея е, че прави разбор на файла, и го разделя по секции, които ...
 
QODPOP 3.0.0.4 добавен на 23.11.2002
По един цитат за всеки ден... а даже и по-често!
Freeware
Windows All
Cor van Wandelen
"Сборник" от 5019 цитата от известни личности. След стартиране програмката се скрива в system tray, и през определен интервал ви показва случайно избран цитат от тази база данни. Подходящо за разтоварване, това приложение може да ви помогне и да научите някои неща.
 
Pawbrowse 1.0 Beta добавен на 23.11.2002
преглед на картинки
Freeware
Windows All
Pawsoft
Отлична програма за разглеждане на картинки. Позволява ви както да се рахождате между тях, така и да ги местите, триете, копирате и преименувате. Самите картинки се представят като умалени копия с цел по-лесното навигиране между тях. Можете да си отбелязвате и любимите папки (favorites).
 
Picture-shark 1.0 обновен на 23.11.2002
подпишете картините си
Freeware
Windows All
Wolfgang Geiss & Christian Zink
Picture-shark ви дава възможността да слагате свой собствен воден знак и copyright на своите картини. Можете да използвате свое лого, текст, или каквото и да е изображение. Интерфейсът наподобява "магьосници" (wizard), и лесно и бързо можете да постигнете отлични резултати. Picture-shark ...
 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.