download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програми за Windows » Професионален софтуер  Резултати 1661-1670 от 2263

Spectrogram 14 обновен на 26.06.2006
Анализирайте звука
Shareware
Windows All
Richard Horne
Двуканален спектроанализатор на какъвто и да е източник на звук, включен към звуковата платка на персоналния компютър. Измерванията стават както по линейната, така и по логаритмичната скала, а спектрограмата може да бъде съхранена като изображение или да се отпечата.
 
Senser 2.0.1 обновен на 24.06.2006
Комплексен органайзер за вашето ежедневие
Freeware
Windows All
Сергей Сеничкин
Senser е програма, която ще ви напомня за предстоящи събития и ще ви помогне да планирате по-добре вашия ден. Тя разполага с функциите на NotePad, телефонен указател, календар, будилник и ви позволява ежедневно да си водите важни бележки и напомняния. Интерфейсът е на руски език. Погледнете ...
 
Super Exit 1.21 обновен на 24.06.2006
Изключва РС-то в избран час
Freeware
Windows All
Ivan Pavlov
Super Exit е лека програма за изключване на компютъра в предварително зададен час. При приближаване на "точния час" продуктът има опция за сигнализиране чрез съобщения, стартиране на избрани програми и издаване на звукови сигнали.
 
Address Book 7.0 обновен на 22.06.2006
Простичък, бърз и надежден бележник с адреси
Freeware
Windows NT/2000/XP
dootzky
Address Book притежава всички функции от които се нуждаете, включително сортиране по групи и търсене по различни критерии. Програмата е безплатна, има компактен и подреден вид и с нея ще си решите проблема с базата данни от имена, адреси и друга допълнителна информация за всички ваши контакти.
 
Universal Organizer 2.5.3 обновен на 20.06.2006
Бележник с големи възможности
Freeware
Windows All
Alexander Proschenko
Universal Organizer е електронен бележник, притежаващ голям брой полезни функции и вграден органайзер. Можете да съхранявате бележките си, телефони, адреси, адреси на Интернет-сайтове. Има възможност за търсене, експорт-импорт, шифроване, вграден RTF-редактор.
 
DJ Catalog 0.8.8 добавен на 18.06.2006
Каталог за меломани
Shareware
Windows All
DJ Catalog
Програма, специално създадена за музикални студия, радиостанции и за меломани, имащи своя колекция от аудиодискове или грамофонни плочи. Чрез DJ Catalog лесно ще създадете база данни с информация за песните, за да откривате бързо това, което търсите. Програмата ви дава голямо количество ...
 
Computer Aided Book 1.0 добавен на 17.06.2006
Органайзер за записки
Freeware
Windows All
Alexander Zubakov
Организирайте записките си по категории: в програмата ще имате достъп до списък категории и до записките си, събрани в тях. Предвидена е защита с парола.
 
Guitar Alchemist Free 1.21 обновен на 16.06.2006
Намерете верният път в джунглата от ноти
Freeware
Windows All
Stephane Pareilleux
Изучавайте ладове и акорди от всяка гама с това великолепно китарно помагало. Главният прозорец е разделен на пет области: меню бар, китарен гриф за визуализиране на скалите и акордите, прозорец със скали(включващ различни елементи) и панел с акордите, който съдържа 384 акорда.
 
CDDB 2.03b обновен на 13.06.2006
По-подредени дискове
Freeware
Windows All
Lorien
Те са навсякъде - дискове в чекмеджета, в кутии, по рафтовете, дискове, които са дадени на заем на приятели. С програмата CDDB ще сложите ред в дисковия хаос. Не само, че веднъж завинаги ще направите каталог на CD-тата си, но и ще отпечатате и обложки, съдържащи всички данни за диска. Предвидена е ...
 
Word Dummy 4.0 добавен на 12.06.2006
Упражнение с английските думи за деца
Shareware
Windows All
Caltrox Educational Software
Игра, която разширява речниковия запас на детето, изучаващо английски език. То трябва да се досети коя е скритата дума. Програмата разполага с база данни за 14 000 думи.
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.