download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Програми за Windows » Комуникационен софтуер  Резултати 2801-2810 от 3350

Du Remote PC 0.2b добавен на 15.04.2004
За отдалечено управление десктопа на някой компютър
Freeware
Windows All
dubaron
Du Remote PC е безплатна програма за отдалечено управление десктопа на някой компютър, дори по Интернет. Използва много добре защитен протокол. Едно и също приложение може да служи както като сървър, така и като клиент. Ако искате да го използвате в ролята на сървър, сложете отметка на ...
 
OEWakeUp 1.01 добавен на 15.04.2004
Изпращайте WakeOnLAN заявки
Freeware
Windows All
OpenEyes
Малък инструмент, който ви позволява да изпращате WakeOnLAN заявки до друг компютър по мрежата, така че ако той е изключен да се включи. Мрежовата карта на отсрещния компютър трябва да поддържа WakeOnLAN пакети. Като допълнение OEWakeUp може да покаже MAC адреса на мрежовата карта на отсрещният ...
 
FavouriteChecker 2.0 Demo добавен на 14.04.2004
Живи ли са моите Favorites?
Demo
Windows All
RealSofts
Когато в Интернет попаднем на интересен сайт, го добавяме в Favourites. С течение на времето някои от сайтовете биват закривани или променят адреса си. С тази програма ще можете да установите дали линковите, които сте записали в Microsoft Internet Explorer и Opera са действителни.
 
iFinder 1.11 добавен на 14.04.2004
Бързо откриване на информация чрез няколко портала
Demo
Windows All
RealSofts
Открийте информацията, която ви интересува без да губите време или натрупмвате излишен трафик. За да получите по-точни резултати, можете да комбинирате различни търсачки.
 
Easter Kids 1.0 добавен на 10.04.2004
Великденски е-mail-и за деца
Freeware
Windows All
CloudEight Stationery
Искате ли оформлението на вашите електронни писма да бъде свързано с Великден? Предлагаме ви програма, която съдържа няколко прекрасни фона за е-mail-ите ви. Щом я инсталирате, просто стартирайте Outlook Express и при писане на ново писмо открийте новите фонове във Format | Apply Stationery.
 
Textyper 1.0 добавен на 09.04.2004
Софтуер за изпращане на sms
Freeware
Windows All
Imperigo Software
С това приложение можете да изпращате индивидуални или групови текстови съобщения до мобилни телефони. Програмата включва сигнатура за персонализиране на вашето съобщение, Outbox за изпращане на съобщения с по късна дата и история на съобщенията.
 
MiFiles 1.0 добавен на 07.04.2004
FTP Клиент
Freeware
Windows All
Simdata Systems
MiFiles представлява универсална FTP клиент програма. Тя притежава познатият ви подобен на експлорер интерфейс и drag&drop функционалност. Програмата е лесна за използване, сработва добре и е напълно безплатна.
 
AltME 0.3 добавен на 06.04.2004
Частен чат
Freeware
Windows All
SafeWorlds
Това е система за комуникация с чат стаи, форуми и календари. Можете да създадете собствен "свят" и в него да поддържате връзка само с избрани хора тъй като, до него ще имат достъп само тези потребители, които знаят паролата и името на съответния "свят". Това е перфектно решение ...
 
LANMessage Pro - Lite 4.00 добавен на 06.04.2004
Комуникация по мрежата
Freeware
Windows NT/2000/XP
DimaWare
Това е мощен инструмент за комуникиране по LAN мрежи. Той работи на принципа на незабавните съобщения (net send), използвайки Messenger Service. Така не се налага да се свързвате с даден сървър. Може да запазва съобщенията в лог файл и има приятен интерфейс.
 
ClickTheNews 0.90 beta добавен на 06.04.2004
RSS парсер
Freeware
Windows All
Jean-francois Nadeau
Това е един прост RSS парсер, чрез който винаги ще бъдете информирани. Той взима последните новини от дадени RSS фийдове и ги обединява в HTML страница. Добавя нов бутон към IE.
 

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.