download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1381-1390 от 1586

Cellsea Online Ringtone Maker добавен на 02.09.2011
Създайте рингтон за телефона си от клип във видеосайтовете
Free
cellsea
Ако някои клип от видеосайтовете ви е харесал, можете лесно да го превърнете в мелодия за телефона си. Само копирайте уебадреса на видеоклипа. След като песента се зареди, изрязвате тази част от нея, която ще използвате като рингтон, определяте какво да е качеството на звука и формата аудиофайла.
 
WikiDot добавен на 01.09.2011
Wiki-страници за бизнеса и за учене
Free&Premium
Wikidot
Ако работите съвместно с ваши съученици или сътрудници върху общ уебпроект, чрез уики страниците на WikiDot ще успеете да постигнете по-високо качество на работата си. Лесно споделяте документи и текст.
 
Microsoft WorldWide Telescope добавен на 28.08.2011
Телескопът на Майкрософт в онлайн вариант
Free
Microsoft
Ето вариант на Microsoft WorldWide Telescope, представено като онлайн приложение. Можете да проследите местоположението на звезди и планети, има турове с ...
 
ZXing QR Code добавен на 27.08.2011
Генератор на QR код
Free
ZXing Project
Чрез този онлайн генератор можете да си направите свой собствен QR-код, в който да се скрие информация за събитие - дата, продължителност, описание, информация за контакт, имейл, GEO-локация, телефонен номер, текст, готов за изпращане SMS, уебадрес, пароли и настройки за безжична мрежа.
 
DocsPal добавен на 27.08.2011
Конвертиране на видеоклипове, аудио, изображения, е-книги или архиви
Free
DocsPal
За да конвертирате документ от един формат в друг, преминавате през три прости стъпки: посочвате файловете за конвертиране, избирате новия формат и изтегляте преработения вариант. това може да са вашите видеоклипове, аудио записи, изображения, електронни книги или архиви.

Не е задължително файлът ...

 
PrimoPDF (online) добавен на 26.08.2011
Конвертиране на документи онлайн
Free
Nitro PDF, Inc.
Чрез този онлайн базиран инструмент бързо конвертирате документи, презентации и снимки. Документът-източник може да е както онлайн, така и да е съхранен в компютъра ви. Конвертираният документ получавате на имейла си.
 
PBworks добавен на 24.08.2011
Уики за работа
Free&Premium
PBworks
Ако искате да използвате уики страници в бизнеса си, PBworks ви предлага възможност за лесна екипна работа, за управление на проектите и документите. Можете да изградете т.н. "социален интранет" или система за управление на знания.
 
FreeRice добавен на 24.08.2011
Отговаряйте правилно и дарявате ориз на бедните
Free
United Nations World Food Programme
На този сайт ви се дават въпроси и, ако отговорите правилно, се дават няколко зърна ориз на бедните. колкото повече отговаряте, толкова по-голямо става дарението. Въпросите са от шест основни области: математика, английски като майчин език, география, химия, езиково обучение и хуманитарни науки. ...
 
pho.to добавен на 23.08.2011
Забавни ефекти към снимките ви
Free
Pho.to
Над 400 ефекта, които да приложите към вашите снимки ви очакват на този сайт. Просто изберете ефекта, снимката и сайта ще извърши всичко останало.
 
WorksheetWorks добавен на 22.08.2011
Отпечатва работни листи за обучение
Free
WorksheetWorks
Буквално милиони комбинации на работни листи за обучение на ученици можете да си отпечатате от този сайт. Разполага с онлайн генератори на упражнения по математика, английски език, география, както и по други теми (лабиринти, фигури за очертаване).
 

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.