download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1501-1510 от 1581

Brinked добавен на 22.05.2011
Безплатно онлайн създаване и сваляне на рингтон мелодии от всякакви аудио файлове или Youtube видеа
Free
Brinked.com
Brinked е страхотна онлайн програма за елементарно и безплатно създаване на рингтонове от всякакви аудио файлове на компютъра ви. Само посочвате файла, който искате да използвате и рингтон мейкъра го зарежда за редактиране, така че да изберете само частта, която искате, а след това ще генерира от ...
 
SparkChess добавен на 22.05.2011
Онлайн шах
Free
SparkChess
Безплатен онлайн шах. Играете директно през браузъра, без нужда от допълнителни програми на компютъра ви. Има три различни съперника, като всеки от тях отговаря на различно ниво на трудност. По време на игра имате възможност да запаметите (save) определен момент, и след това можете да се върнете ...
 
Issuu добавен на 22.05.2011
Публикуване на е-документи
Free&Premium
issuu
Сайт, в който можете да публикувате документите си и да се запознаете със съдържанието на тези, които други потребители за споделили.
 
Scribd добавен на 22.05.2011
Споделяне на документи и презентации
Free
Scribd
Този сайт ви предлага да споделете свои PDF-и, документи и презентации. Можете да се запознаете със съдържанието на документи, които са публикувани от други потребители.
 
geoGreeting добавен на 22.05.2011
Надписи с букви от сателитните снимки
Free
Jesse Vig
Можете да изпратите оригинално послание като вместо букви използвате сателитни снимки на обекти, приличащи на букви и цифри. Всичко е много лесно - въвеждате текст като използвате букви от латинската азбука, цифрите и символите ,.@#*()-_+=/:!<>?

Надписът е готов и в същия миг можете да ...

 
Personalized Money добавен на 22.05.2011
Правете пари, не война
Free
festisite
Чрез този сайт можете да генерирате банкноти с вашата снимка. Това може да е доста забавно, ако го използвате като сувенир или подарък. Избирате банкнотата, добавяте своя снимка и я изтеглете като графичен файл, за да я отпечатате.
 
kuler добавен на 22.05.2011
Нова цветова схема за сайта ви
Free
Adobe
Това е онлайн генератор на цветови схеми. Можете да започнете като изберете цветове от снимка или да използване на един от седемте метода за подбор на хармонични цветови палитри. В долната част на екрана ще видите параметрите на цвета в различни стандарти: HSV, RGB, CMYK, LAB, HEX.

Можете да ...

 
PasswordCard добавен на 22.05.2011
Карта с пароли
Free
PasswordCard
Ето един лесен начин за помнене на пароли. От сайта PasswordCard можете да се отпечата PDF-файл с уникално цветно листче със символи, което да отпечатате и ламинирате. То съдържа подредени по случаен начин символи. Всеки ред е цветен, а всяка колона е означена с различен символ. За да запомните ...
 
Online Password Generator добавен на 22.05.2011
Създава пароли според вашите изисквания
Free
OnlinePasswordGenerator
От този сайт се генерират пароли според вашите изисквани. Избирате дали в паролата да има главни или малки букви, числа, символи или интервали. След това посочвате от колко символа да е паролата и колко пароли да се генерират.
 
mypictr добавен на 21.05.2011
Бързо си направете аватар от снимките
Free
mypictr
Ако искате да направите аватар от обща снимка, на която сте и вие, този сайт ще ви помогне. Всичко е организирано в три лесни стъпки: избирате фотография, след това посочвате за кой конкретен сайт е аватарът и показвате коя точно част от снимката да се изреже за аватар. Разбира се, можете сами да ...
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.