download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1561-1570 от 1575

Bannermakersite добавен на 21.05.2011
Безплатно създаване на обикновени, анимирани и флаш банери онлайн
Free&Premium
bannermakersite.com
Bannermakersite е сайт, създаден, за да може всеки, дори и без опит, да си създава обикновени, анимирани или флаш банери онлайн и безплатно. Инструментът разполага с онлайн база, съдържаща хиляди картинки, но можете спокойно да прикачате и свои.
 
Google Документи 1 добавен на 21.05.2011
Онлайн офис пакет на Google
Free
Google
Онлайн офис пакет на Гугъл, чрез който можете да създадете онлайн различни документи - текстови документи, електронни таблици, презентации, рисунки и формуляри. Възможно е да споделяте документите и да работите съвместно с колегите си над общ проект.
 
thumbalizr добавен на 21.05.2011
Сайт прави снимки на уебстраници
Free&Premium
i-ssential GmbH
От този сайт вие само въвеждате URL-адреса на уебстраницата, която искате да снимате и завате какъв да е размерът на снимката.
 
12 sided calendar добавен на 21.05.2011
Направете си 3D календар
Free
Ole.Arntzen
От този сайт можете да си направите календар за избрана от вас година. Календарът е обемен - има формата на фигура с 12 страни. Вие избирате само дали календарът да е стандартен или ромбоиден додекаедър, за коя година да е, дали да е на български език или на някой друг, от кой ден да започва ...
 
Jotti's malware scan добавен на 21.05.2011
Онлайн проверка на файлове за зарази и вируси
Free
Jotti
Този уебуер инструмент ви дава възможност да проверявате различни файлове за наличието на вредители и зарази. Всичко става онлайн и директно през браузъра ви. Така не се нуждаете от инсталиран определен софтуер на компютъра си. Просто трябва да посочите файла от вашия компютър, след което той ще ...
 
re:PocketMod (on line) добавен на 21.05.2011
Онлайн създайте книжка с осем страници
Free
Douglas Johnston
От този сайт можете да си направите книжка с осем полезни страници. Всъщност това е един лист А4, сгънат така, че да се образува книжка. вие решавате какво да бъде отпечатано. Избирате корица, добавяте страници за писане (точки, редове, квадратчета, таблица, петолиния, слайдове), календари, ...
 
BeFunky добавен на 21.05.2011
Чудесен онлайн графичен редактор
Free&Premium
BeFunky
Един наистина добър онлайн редактор за снимки и изображения. Всичко е наистина лесно и не се нуждаете от никакви програми на компютъра си, а само от интернет браузър. Само трябва да upload-нете желаната снимка, след което ще можете да я редактирате, преоразмерявате, да променяте цветовете, ...
 
wordmark добавен на 21.05.2011
Сайт показва инсталираните в компютъра ви шрифтове
Free&Premium
wordmark
В горната част на екрана има поле, където можете да въведете дума и сайтът ще ви покаже как изглежда тя, изписана с наличните в компютъра ви шрифтове.
 
italki добавен на 21.05.2011
Учете чужди езици, преподавайте български
Free
italki HK Limited
Това е социален сайт за тези, които искат да учат чужди езици. Така не само спестявате пари от частни уроци и учебници, а учите с носители на езика и с ясна цел - да общувате с хора от цял свят. Нещо повече - вие можете да преподавате български за тези, които искат да учат нашия език.
 
Cacoo добавен на 21.05.2011
Създаване на диаграми от всякакъв вид и сътрудничество в реално време
Free&Premium
Nulab Inc.
Това чудесно уеб приложение може да ви бъде много полезно когато трябва да създадете мрежови, UML или други диаграми, блок-схеми, онагледяване на интерфейси и дори прости чертежи. Може да го използвате винаги, когато се нуждаете от лесен за използване софтуер за скициране на вашите идеи.
 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.