download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 1571-1580 от 1586

Meebo добавен на 21.05.2011
Общувайте онлайн чрез AIM, Yahoo!, MSN, Google Talk, ICQ и Jabber
Free
Meebo
Това е удобен онлайн инструмент за общуване чрез AIM, Yahoo!, Windows Live, Google Talk, Facebook, MySpace, ICQ, Jabber и др. След регистриране на сайта можете да общувате чрез протоколи, които сте избрали или директно да влезете с акаунта си в някой от възможните начини за комуникация.
 
Photoshop Express Online добавен на 21.05.2011
Онлайн версия на графичният редактор Photoshop
Free
Adobe
Добре познатият софтуер Adobe Photoshop има безплатна онлайн версия - Photoshop Express Editor. Photoshop Express Editor е с много красив интерфейс, изваян изцяло на Flash. По тази причина работата с нея на машини от по-старо поколение е малко по-бавна. В програмата са достъпни ред функции за ...
 
Bannermakersite добавен на 21.05.2011
Безплатно създаване на обикновени, анимирани и флаш банери онлайн
Free&Premium
bannermakersite.com
Bannermakersite е сайт, създаден, за да може всеки, дори и без опит, да си създава обикновени, анимирани или флаш банери онлайн и безплатно. Инструментът разполага с онлайн база, съдържаща хиляди картинки, но можете спокойно да прикачате и свои.
 
Google Документи 1 добавен на 21.05.2011
Онлайн офис пакет на Google
Free
Google
Онлайн офис пакет на Гугъл, чрез който можете да създадете онлайн различни документи - текстови документи, електронни таблици, презентации, рисунки и формуляри. Възможно е да споделяте документите и да работите съвместно с колегите си над общ проект.
 
thumbalizr добавен на 21.05.2011
Сайт прави снимки на уебстраници
Free&Premium
i-ssential GmbH
От този сайт вие само въвеждате URL-адреса на уебстраницата, която искате да снимате и завате какъв да е размерът на снимката.
 
Jotti's malware scan добавен на 21.05.2011
Онлайн проверка на файлове за зарази и вируси
Free
Jotti
Този уебуер инструмент ви дава възможност да проверявате различни файлове за наличието на вредители и зарази. Всичко става онлайн и директно през браузъра ви. Така не се нуждаете от инсталиран определен софтуер на компютъра си. Просто трябва да посочите файла от вашия компютър, след което той ще ...
 
re:PocketMod (on line) добавен на 21.05.2011
Онлайн създайте книжка с осем страници
Free
Douglas Johnston
От този сайт можете да си направите книжка с осем полезни страници. Всъщност това е един лист А4, сгънат така, че да се образува книжка. вие решавате какво да бъде отпечатано. Избирате корица, добавяте страници за писане (точки, редове, квадратчета, таблица, петолиния, слайдове), календари, ...
 
BeFunky добавен на 21.05.2011
Чудесен онлайн графичен редактор
Free&Premium
BeFunky
Един наистина добър онлайн редактор за снимки и изображения. Всичко е наистина лесно и не се нуждаете от никакви програми на компютъра си, а само от интернет браузър. Само трябва да upload-нете желаната снимка, след което ще можете да я редактирате, преоразмерявате, да променяте цветовете, ...
 
wordmark добавен на 21.05.2011
Сайт показва инсталираните в компютъра ви шрифтове
Free&Premium
wordmark
В горната част на екрана има поле, където можете да въведете дума и сайтът ще ви покаже как изглежда тя, изписана с наличните в компютъра ви шрифтове.
 
italki добавен на 21.05.2011
Учете чужди езици, преподавайте български
Free
italki HK Limited
Това е социален сайт за тези, които искат да учат чужди езици. Така не само спестявате пари от частни уроци и учебници, а учите с носители на езика и с ясна цел - да общувате с хора от цял свят. Нещо повече - вие можете да преподавате български за тези, които искат да учат нашия език.
 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.