download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 291-300 от 1586

GeoGuessr добавен на 02.12.2014
Географска игра "Къде е това?"
Free
Anton Wallén
Това е забавна онлайн игра въз основа на Google Street View. Състои се от пет рунда. Във всеки един от тях ви се показва снимка, направена някъде по пътищата на нашата планета, а вие трябва да се опитате да посочите къде е това в колкото се може по-голяма точност. На пръв поглед е много трудно, но ...
 
GradeCam добавен на 17.10.2014
Сканира отговорите на тестове
Free&Premium
GradeCam
GradeCam е онлайн система за сканиране отговорите, които ученици или студенти дават при проверка на техните знания. Целта е да се намали в пъти времето, необходимо за проверка на знанията и за обработката на получените отговори. За първи път подобна система е достъпна за по-широк кръг потребители. ...
 
Разбирам, чета и пиша на български език добавен на 10.09.2014
В помощ на обучението на деца-билингви
Free
БСЛА
Ако за детето ви българският език е втори, този онлайн продукт ще ви е от полза. Включени са упражнения за подобряване на езиковата компетентност на български език.
 
APKsend добавен на 07.09.2014
Удобно изтегляне на инсталационните файлове на apk-приложения (за Андроид)
Free
apksend
Сайтът APKsend ви дава възможност да си изтеглите инсталационния файл на андроид приложение (APK) като напишете името на приложението, наименованието на файла или уеб-адреса чу в Google Play. В резултат на търсенето получавате описание на приложението, линк за изтегляне, QR код за достъп чрез ...
 
Akindi добавен на 28.07.2014
Проверява фишове с отговори на тест
Free
Akindi
Сайтът автоматизира проверката на тестове. Използва се готов фиш, за да се отговори на сто въпроса с по пет възможни отговора. След това листите с отговори се сканират като PDF с резолюция поне 300 dpi, изп,ащат се на уникален имейл и сайтът нанася отговорите, които са дадени от учениците в сайта. ...
 
FlipQuiz добавен на 28.07.2014
Създава викторини за класната стая
Free
FlipQuiz™
Чрез сайта Flip Quiz създавате лесно викторини за класната стая, включващи въпроси от няколко области с различна степен на трудност. Избират се области и въпроси от всяка област с различна степен на трудност. Отговарящите избират отговори и щом отговорят правилно, получават повече точки.
 
FlightRadar24 добавен на 18.07.2014
Информация за полети на гражданската авиация
Free&Premium
flightradar24
Чрез сайта проверявате полетите на определено от вас място или проследявате полет като получавате информация за това къде се намира самолетът в момента, каква е височината на полета, скоростта на движение, дори има виртуално представяне на това какво се вижда от пилотската кабина.
 
readsy добавен на 17.07.2014
Бързо четене
Free
Akash Jain
Сайт, чрез който четете бързо текст, избран от вас. Текстът може да се копира в сайта, да се посочи PDF или TXT файл, или да е от уеб страница.
 
Smartypins добавен на 15.07.2014
Географска викторина
Free
Google
Познавате ли света? Smartypins ви задава въпроси (на английски език), свързани с места по нашата планета, а вие трябва да отговорите като поставите отметка (pin) там, където мислите, че е правилният отговор.
 
Tackk добавен на 15.07.2014
Много бързо създаване на уебстраница
Free
Tackk
Сайтът ви предлага възможност за бързо създаване на уебстраница, с която да представите своя идея или бизнес. Разполагате с възможност да добавите лесно изображения, да променяте външния вид на страницата, да използвате готови шаблони. .
 
<1 .. 11 .. 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 .. 99 .. 159>

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.