download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения  Резултати 931-940 от 1586

Nurph добавен на 25.03.2012
Комуникирайте с последователите си в Twitter
Free
Nurph
Nurph е уеб базирано приложение, с което може да се логнете в Twitter профила си и да започнете групова комуникация с хората, които следвате и които ви следват в Twitter.
Позволява създаване на канали.
 
Fidd.me добавен на 25.03.2012
Споделяйте какво ядете
Free
Fidd.me
Fidd.me е популярна социална мрежа за чревоугодници. В нея може да споделяте снимки и информация за това какво, кога и къде сте хапвали, както и да следите какво ядат останалите потребители.
 
Lincut добавен на 25.03.2012
Уеб базирана система за отметки
Free
UniteFlow
Lincut е елементарно уеб базирано приложение, с чиято помощ може да отбелязвате любимите си страници и да имате достъп до списъка през всеки компютър, който използвате.
 
SircleIt! добавен на 25.03.2012
Задавайте въпроси на всякакви теми
Free
SircleIt
SircleIt! е уеб базирано приложение, което ви позволява да задавате всякакви въпроси на всякакви теми - от технически, през философски до интимни. Отговорите, които ще получите, се актуализират в реално време.
 
TitanPad добавен на 25.03.2012
Работете по документи в екип
Free
TitanPad
TitanPad е лесно за използване уеб базирано приложение, което ви позволява да работите по текстови документи в браузъра си, докато комуникирате с още лица. Всяка корекция се появява в различен цвят и имате достъп до история на промените. Чудесна алтернатива на Google Docs.
 
AppsFire добавен на 25.03.2012
Отрийте най-интересните iOS приложения
Free
AppsFire
AppsFire е един от най-популярните агрегатори на приложения за iPhone, iPod touch и iPad. Благодарение на него може не само да откривате най-интересните и популярни iOS приложения, но и да водите списъци с тях и да ги споделяте в социални мрежи.
 
Interlude добавен на 25.03.2012
Интерактивно гледане на видео
Free
Yoni Bloch
Interlude е определяна от някои (MTV, например) като бъдещето на видеото. Благодарение на иновативната система за гледане на клипове може да участвате във вземането на решения и да се превърнете в своеобразен режисьор на видеото, което гледате в момента.
 
InSlices Beta добавен на 25.03.2012
Социално отбелязване на страници
Free
InSlices
InSlices е иновативна система за отбелязване на отметки (bookmarks), която позволява да организирате своята колекция визуално и да я споделяте, както и да позволите достъп на други потребители, за да може да работите заедно по списъци.
 
Quiqee добавен на 25.03.2012
Отбелязване и печелене на пари
Free
Quiqee
Quiqee е уеб базирано приложение, което ви отбелязвате страници или части от текст и да ги споделяте чрез двойно кликване. Всяко споделяне увеличава кредитния ви баланс, който в последствие може да монетизирате.
 
Muziboo добавен на 25.03.2012
Качвайте музика и я споделяйте
Free
Muziboo
Muziboo е просто приложение, което ви позволява да качвате музика и да я споделяте във Facebook и Twitter. Идеално за тракове, които не са особено популярни и не може да бъдат открити в YouTube и други сайтове, където обичайно слушаме музика онлайн.
 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.