download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Професионален  Резултати 191-200 от 238

mathway добавен на 16.10.2011
Решава най-различни математически задачи
Free&Premium
Bagatrix, Inc.
Този сайт е уникален помощник по основните аритметични действия, математика, алгебра, тригонометрия, статистика. Освен че ще реши задачи, които ви затрудняват, сайтът ще обясни подробно как става това. Чрез него можете да научите много, има генератор на работни листи за упражнение.
 
SimpleBooklet добавен на 23.09.2011
Направете е-книги, брошури, банери...
Free&Premium
simplebooklet
Чрез този сайт създадете свои онлайн инструкции, брошури, е-книги, доклади, рекламни банери и ги публикувате онлайн. Не е нужно да се качва предварително създаден текст. След логване в сайта, създавате документ като определяте какви са неговите размери. След това, с натискане на бутона Add добавяте ...
 
Math-Aids добавен на 22.09.2011
Създава уникални работни листи
Free
Math-Aids
От този сайт учители и родители създават допълнителни работни листи по математика. Избира се основна тема, по която се работи: събиране, изваждане, умножение, деление, дроби, сравнение на множества, пари, познаване на часовника, геометрия, координатна мрежа, съотношения, измерване и др.
 
Britannica SmartMath добавен на 20.09.2011
Математика за 6 - 14 годишни
Demo&Premium
Britannica
Britannica SmartMath е уникален комплекс от интерактивни упражнения и игри по математика от създателите на Енциклопедия Британика. Според експерти, това е най-пълната онлайн библиотека от интерактивни ресурси по математика. Обхванати са 91 теми по основните математически функции и включва над 35 ...
 
Sulantra добавен на 10.09.2011
Учене на чужд език онлайн
Free&Premium
Sulantra
Чрез този сайт учите онлайн китайски, английски, японски, испански, тайски и турски език. подходящ е и за чужденци, които искат да говорят и разбират български. Според авторите на курса, чрез техния сайт можете много бързо да научите основните думи и фрази на чужд език и да се справите по време на ...
 
The Math Worksheet Site добавен на 04.09.2011
Създаване на работни листи по математика
Free&Premium
Scott Bryce
Това е неизчерпаем източник на листи със задачи за решаване. възможно е да се упражняват основните аритметични действия с едноцифрени или многоцифрени числа, като задачите могат да са разположени вертикално или хоризонтално. възможно е да се упражняват дробите или смятане с часовник.
 
WikiDot добавен на 01.09.2011
Wiki-страници за бизнеса и за учене
Free&Premium
Wikidot
Ако работите съвместно с ваши съученици или сътрудници върху общ уебпроект, чрез уики страниците на WikiDot ще успеете да постигнете по-високо качество на работата си. Лесно споделяте документи и текст.
 
ZXing QR Code добавен на 27.08.2011
Генератор на QR код
Free
ZXing Project
Чрез този онлайн генератор можете да си направите свой собствен QR-код, в който да се скрие информация за събитие - дата, продължителност, описание, информация за контакт, имейл, GEO-локация, телефонен номер, текст, готов за изпращане SMS, уебадрес, пароли и настройки за безжична мрежа.
 
PBworks добавен на 24.08.2011
Уики за работа
Free&Premium
PBworks
Ако искате да използвате уики страници в бизнеса си, PBworks ви предлага възможност за лесна екипна работа, за управление на проектите и документите. Можете да изградете т.н. "социален интранет" или система за управление на знания.
 
WorksheetWorks добавен на 22.08.2011
Отпечатва работни листи за обучение
Free
WorksheetWorks
Буквално милиони комбинации на работни листи за обучение на ученици можете да си отпечатате от този сайт. Разполага с онлайн генератори на упражнения по математика, английски език, география, както и по други теми (лабиринти, фигури за очертаване).
 
<1 .. 6 .. 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.