download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Дизайн  Резултати 71-80 от 161

Stiqr добавен на 29.03.2012
Дизайн на сайтове без писане на код
Free
Stiqr
Stiqr е уеб базирано приложение, с което може да изработите сравнително професионално изглеждащ сайт, без да разчитате на шаблони. Интерфейсът работи по подобрен на продуктите на Adobe начин. Неслучайно авторите на Stiqr го определят като "Photoshop за сайтове".
 
Kafafa добавен на 28.03.2012
Лесно създаване на уеб сайтове
Free&Premium
Kafafa
Kafafa е уеб базирано приложение, с което може да създавате прости уеб сайтове, разчитайки на шаблони и WYSIWYG редактор. Ако имате нужда от по-разнообразен дизайн, може да използвате платените услуги на авторите на сайта, които ще ви помогнат с персонализацията.
 
BandPage добавен на 23.03.2012
Създайте фенстраница на групата си
Free
RootMusic
BandPage е елементарно уеб базирано решение за създаване на Facebook фенстраници на музикални групи или изпълнители, използвайки само браузъра си. Не се изискват познания за писане на код.
 
CloudCanvas добавен на 23.03.2012
Добавяйте свои компоненти към всякакви сайтове
Free
CloudCanvas
CloudCanvas е удобно решение, което ви позволява да добавяте компоненти към всевъзможни сайтове, възползвайки се от кода им. CloudCanvas има и програма за разработчици, чрез които се стреми да изгради своя екосистема.
 
FontsLive добавен на 22.03.2012
Уеб базирана типографска система
Free
DevBridge
FontsLive е уеб базирано приложение, което включва различни възможности за менажиране и изпробване на CSS шрифтове. Сайтът има интересна опция, с която може да разгледате кой да е сайт с различни от оригиналните му шрифтове. Съдържа богата база данни от шрифтове.
 
Mocksup добавен на 19.03.2012
Създавайте прототипи на интерфейси
Free&Premium
Mocksup
Mocksup е уеб базирано приложение, което ви позволява да разработвате интерфейсни концепции само в рамките на браузъра си и да ги споделяте с клиенти. Поддържа импортване на компоненти от Adobe CS.
 
MugTug добавен на 19.03.2012
Елементарен графичен редактор
Free
MugTug
MugTug е лесен за използване графичен редактор основна функционалност. Той включва всички възможности на Paint, както и някои по-напреднали функции, познати ни от Photoshop.
 
Goodsie добавен на 19.03.2012
Създайте добре изглеждащ онлайн магазин лесно
Free
GoodSie
Goodsie е уеб базирано приложение, с помощта на което може да разработите професионално изглеждащ и функциониращ магазин, без да имате програмистки познания.
Базира се на шаблони и WYSIWYG.
 
PageModo добавен на 19.03.2012
Създайте професионална Facebook страница за своя бизнес
Free
Pagemodo
PageModo е уеб базирано приложение, което ви позволява да създадете лесно фенстраница във Facebook. Макар да е предимно бизнес ориентирано, с него може да създавате всякакви страници. Основно предимство е, че ви позволява фин контрол на дизайна, за да може страницата ви да изглежда различна в ...
 
Creaza добавен на 18.03.2012
Уеб базиран креативен пакет
Free
Creaza
Creaza е уеб базирано решение за създаване на мултимедийни разработки. Включва няколко компонента - Mindomo, Cartoonist, MovieEditor и AudioEditor. Четирите приложения може да комуникират помежду си.
 

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.