download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Офис  Резултати 31-40 от 122

WorkFlowy добавен на 02.02.2016
Списък със задачи
Free&Premium
WorkFlowy
Workflowy е удобен инструмент за управление на списък със задачи. За ориентиране в to-do списъци или в мозъчните атаки можете да използвате система от тагове и филтри.
 
Яндекс.Диск обновен на 16.11.2015
Създаване, съхранение и споделяне на файлове
Free
Яндекс
Yandex.Disk е онлайн диск за създаване и съхранение на вашите файлове. Лесно можете да качвате файлове, тъй като Yandex.Disk става допълнителен диск в компютъра ви. Можете да определите дали файлът да е публичен или личен, когато го споделяте.
 
Речникова справка за фразеологизми и неологизми 1.0 добавен на 23.01.2015
Български онлайн фразеологичен и неологичен речник
Free
Институт по български език на БАН
Направете бърза справка за фразеологизмите и значението на най-новите думи в българския език като използвате речника на Института по български език към БАН.
 
Poetica добавен на 08.01.2015
Писане онлайн с класическо редактиране
Free
poetica
На този сайт можете да въвеждате текст и след това да нанасяте поправки по класическия начин за редактиране - с ръчно поставените корекции. Възможно е да се добави коментар, да изтривате, размествате, вмъквате. Готовият текст може да се запише като чист текст, във формат RTF, DOC или HTML.
 
Preso добавен на 11.12.2014
Показване на презентация, текстов документ или PDF на много екрани
Free
Decos Software
Този сайт ви улеснява в показването на презентация, текстов документ или PDF на няколко устройства едновременно посредством Интернет. След като качите файла, получавате уникален кратък линк, който се въвежда в браузъра на мобилното устройство от зрителите ви. Те могат да се намират в едно помещение ...
 
Draw.io добавен на 03.12.2014
Онлайн инструмент за чертане на схеми
Free
draw.io
С този сайт лесно можете да начертаете прости схеми и да ги съхраните в Google диск, DropBox или в компютъра си. Разполагате с готови шаблони, а елементите, които можете да използвате са достъпни в различни категории
 
readsy добавен на 17.07.2014
Бързо четене
Free
Akash Jain
Сайт, чрез който четете бързо текст, избран от вас. Текстът може да се копира в сайта, да се посочи PDF или TXT файл, или да е от уеб страница.
 
Smallpdf добавен на 07.07.2014
Компресира, конвертира, разделя или обединява PDF-и
Free
smallpdf
Този сайт ви позволява да правите осем неща с PDF-файлове: "Compress PDF" намалява размера на файла, "JPG to PDF" превръща изображение в PDF, а чрез "PDF to JPG" превръщате PDF в изображение. Чрез "Merge PDF" обединявате PDF файлове в едно цяло, а посредством ...
 
Wibki добавен на 28.06.2014
Визуални отметки на сайтове
Free
wibki
Wibki улеснява достъпа до любимите ви сайтове от различните устройства, които използвате, като в същото време ви напомня да посетите и други ценни сайтове. След регистрирането можете да изберете любими сайтове, да посочите от кои теми се интересувате и след това ще видите препратките към сайтовете.
 
Zimilate добавен на 15.06.2014
Съхранява, подрежда и разширява това, което ви интересува
Free
zimilate
Zimilate добавя разширение за вашия браузър, за да можете да маркирате интересна уебстраници и да ги подреждате в т.н. "сфери". Към такава сфера можете да добавите изображения от компютъра си, файлове, както и да си водите бележки. "Сферата" може да е частна или публична, да ...
 
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.