download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Помощници  Резултати 221-230 от 389

Fuelstart добавен на 04.05.2012
Изчислете разходите си за енергия
Free
Fuelstart
Fuelstart е уеб базирана система с чиято помощ може да изчислите разходите си за ел. енергия, гориво и др., а след това да измислите начини как да спестявате, без да се ограничавате. Съдържа и форум.
 
Storybird добавен на 04.05.2012
Разказвайте кратки истории
Free
Storybird
Storybird е лесен използване инструмент, който позволява да създавате кратки истории, подобни на книги. Разполага с огромна библиотека от изображения, които може да комбинирате лесно.
 
Masher добавен на 04.05.2012
Лесно създаване на видеа
Free
Masher
Masher е уеб базиран софтуер за монтиране на прости видео клипове. Може да използвате музика, клипове, анимации и снимки, които да комбинирате в лесен за използване интерфейс. Споделянето в социални мрежи и услуги за файлов сторидж в последствие става само с няколко клика.
 
StuffBuff добавен на 30.04.2012
Иновативна система за реклама и печалби
Free
StuffBuff
StuffBuff е уеб базирано приложение, което позволява да интегрирате контекстуални реклами в сайта си. Достатъчно е да станете член на програмата, за да може при всяко маркиране на дума (продукт) във вашия сайт да се появява балонче с оферти за нея. По този начин вие получавате процент от всяко ...
 
Skimble добавен на 28.04.2012
Фитнес помощник
Free
Skimble
Skimble е уеб базирано приложение, което ви помага да тренирате правилно. Вместо да ви съветва какви химически медикаменти да вземате, то предлага огромно количество разнообразни упражнения, подходящи за различни хора, места и нужди.
 
CookThing добавен на 28.04.2012
Сгответе всичко
Free
RecipePuppy
CookThing е уеб базирано приложение, с чиято помощ може да сготвите всевъзможни ястия с продуктите, с които разполагате. Достатъчно е да въведете съставките, които имате, и да изберете какво искате да хапнете.
 
Mashup Arts добавен на 25.04.2012
Лесно създаване на уникални картички рожден ден
Free
Mashup Arts
Mashup Arts е лесен за използване уеб базиран софтуер, с помощта на който може да създавате интерактивни картички за рождените дни на близките си. Те включва изображения, музика видео и много възможности за персонализация.
 
Tinker добавен на 25.04.2012
Търсачка за новини, събития и теми
Free
Glam Media
Tinker е уеб базирано приложение, с което може да търсите контекстуално. Сами преценете дали искате да знаете повече за дадено събитие или какво се случва в момента в различни части на света. Поддържа и система за търсене в коментари и мнения на различни потребители.
 
Tweetwall добавен на 21.04.2012
Стъздавайте списъци с туийтове
Free
Tweetwally
Tweetwall е иновативен инструмент, който ви позволява да създавате Twitter "стени", които да следите. По този начин може да разполагате с голямо количество информация, която иначе няма как да видите на едно място в Twitter.
 
WorkoutBox добавен на 21.04.2012
Асистент за влизане в добра физическа форма
Free
WorkOutBox
WorkoutBox е уеб базирано приложение, с помощта на което може да влезете във форма бързо и лесно, следвайки съветите на професионалисти. Системата създава персонализирана програма за вас, използвайки информация за тялото ви и навиците ви.
 
<1 .. 7 .. 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 .. 35 .. 39>

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.