download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Помощници  Резултати 261-270 от 389

Wibbitz добавен на 22.03.2012
Превръща статии във видеа
Free
Wibbtz
Wibbitz е иновативно приложение, което позволява да дадете линк към текст, за да бъде автоматично създадено завладяващо видео с приятен глас и подходящи снимки и графики. Улеснява консумацията на по-дълги текстове значително.
 
Favit добавен на 21.03.2012
Следете много източници на съдържание наведнъж
Free
Favit
Favit е уеб базирано приложение, което ви позволява да добавяте различни източници като Twitter, Facebook, RSS и др., които да следите на едно място, без да се налага да посещавате отделни сайтове или социални мрежи.
 
PinPoints добавен на 19.03.2012
По-лесно обясняване на локации
Free
Pinpoints
PinPoints е уеб базирано приложение, което е удобно за използване както на мобилни устройства, така и на стандартен компютър.
Определяйки вашата позиция с GPS модула, приложението ви казва как да обясните най-лесно местоположението или възможност да го споделите по различни начини.
 
SlideSix добавен на 19.03.2012
Уеб базирано приложение за презентации
Free
SlideSix
SlideSix е лесен за използване софтуер за вашия браузър, който ви позволява да качите своите презентации и да ги представите по впечатляващ и иновативен начин. Поддържа jQuery, разделяне на екрана на няколко части и др.
Поддържа импортиране на PowerPoint и OpenOffice файлове еднакво добре, за ...
 
Poyozo добавен на 19.03.2012
Автоматизирана система за дневници
Free
Poyozo
Poyozo е уеб базирано решение, с помощта на което може да да си водите интерактивен дневник, в който може да добавяте информация от Facebook, контактната си книга, отбелязани уеб страници, музика, снимки, мейли, документи и др.
Крайната структура е дървовидна.
 
Blugr Beta добавен на 18.03.2012
генератор на домейн имена
Free
Since78
Създавате сайт, но не знаете кой домейн за него би бил най-удачен и лесен за запомняне, както и дали е свободен. Blungr е автоматизирана система за генериране на домейн имена по ключови думи. След като избере име за вашия домейн, автоматично проверява дали е свободен.
 
SohoOS добавен на 18.03.2012
Обобщено решение за бизнес мениджмънт
Free&Premium
SohoOS
SohoOS е цялостно решение, което ви позволява да ръководите своя малък бизнес. То включва всички нужни инструменти - контакти, система за издаване на фактури, инвентар, база данни за различни видове транзакции и разплащания и много други.
 
PopFeedback добавен на 17.03.2012
Научете повече за клиентите си
Free&Premium
Pop Feedback
PopFeedback е лесно за използване уеб базирано приложение, което ви помага да анализирате клиентите си в различни аспекти. То разчита на интегриране на различни елементи към вашия сайт (анкети, проучвания, поп-ъп балончета) и обработва информация до вид, в който тя наистина може да бъде полезна за ...
 
SweetSearch добавен на 16.03.2012
Търсачка за ученици и студенти
Free
DulcineaMedia
SweetSearch е безплатна търсачка за всички, които са в рамките на образователната система, без значение дали са ученици, студенти или преподаватели. Тя търси в огромна база данни от предимно безплатно съдържание (преобладаващо на английски) - разработки, книги, цитати, доклади, статистика и др.
 
CloudMagic добавен на 16.03.2012
Универсална търсачка за уеб
Free
Webyog
CloudMagic е уеб базирано приложение, подобно на Greplin, което търси във всички ваши акаунти, били те в социални услуги, офис пакети мейли и др. ...
 
<1 .. 9 .. 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 .. 37 .. 39>

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.