download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Онлайн приложения » Помощници  Резултати 271-280 от 389

SmartQ добавен на 15.03.2012
To-do мениджър с разширени възможности
Free&Premium
Disarea LLC
SmartQ е уеб базиран мениджър за дневния график, който, на фона на всички максимално опростени и изчистени подобни приложения, ви дава много възможности за персонализация и различни изгледи.
 
ShareBacks добавен на 14.03.2012
Върнете си съдържанието от социалните мрежи
Free
Virtual Web
ShareBacks е лесна за използване платформа за ангажиране на потребителското внимание, която включва набор от инструменти, които карат потребителите на вашия сайт да остават в него по-дълго и да генерират повече кликове. Системата разчита силно на Facebook и ви позволява съдържанието, което се ...
 
TrailMeme Beta добавен на 14.03.2012
Създавайте интерактивни истории от уеб съдържание
Free
Xerox
TrailMeme е иновативен инструмент, който ви позволява да генерирате истории и интерактивни статии на различни теми, използвайки интернет съдържание, което ви харесва и намирате за интересно. Основната идея на приложението е да елиминира информационното замърсяване в мрежата, за да предложи по-ясен ...
 
Blekko добавен на 13.03.2012
Търсачка без спам
Free
Blekko
Blekko е курирана търсачка. За разлика от популярните търсачки като Google, Yahoo! и Bing, Blekko не се опитва да индексира колкото се може повече уеб сайтове, а показва само най-доброто съдържание, като изборите са дело на комбинация от истински хора и алгоритми. Поддържа търсене по различни ...
 
DropGallery добавен на 13.03.2012
Уеб синхронизация на снимки
Free
DropGallery
DropGallery е лесно за използване уеб базирано приложение, което ви позволява да качите всички свои снимки на едно място, само като ги добавите в съответната папка.
 
Rainmaker добавен на 13.03.2012
Подобрена версия на Google Contacts
Free&Premium
Rainmaker
Rainmaker е лесен за използване инструмент, който подобрява интерфейса на Google Contacts и добавя много нови функции към него. С помощта на услугата може да интегрирате Facebook, LinkedIn, Twitter и др, както и да подобрите синхронизирането и да организирате контактите си по-добре.
 
Clue добавен на 13.03.2012
Какво запомнят потребителите от вашия сайт?
Free
ZURB
Clue е безплатно уеб базирано приложение с иновативна концепция. Достатъчно е да въведете адреса на своя сайт, за да бъде генериран тест, в който потребителите отговарят какво са запомнили за вашия сайт. Системата се базира на скрийншоти.
 
Easy Attendance добавен на 12.03.2012
Следете колко работят служителите ви
Free&Premium
Arabic2000
Easy Attendance е лесна за използване уеб базирана система, с която може да следите колко и кога работят служителите ви. Поддържа се въвеждане на оставане след работа, почивки и дори тръгване от работа по-рано.
 
PollDaddy добавен на 12.03.2012
Лесно създаване на анкети
Free&Premium
Automattic
PollDaddy е един от най-популярните инструменти за създаване на уеб базирани анкети, допитвания, куизове и др. Интерфейсът е минималистичен и прави създаването на подобно съдържание възможно за всекиго.
 
Capsule добавен на 12.03.2012
Организирайте и прекарайте по-добре на всяко събитие
Free
Capsule
Capsule е популярен уеб базиран софтуер, който се използва за планиране, организиране и използване по време на какво да е събитие. Потребителите предпочитат да го използват като дневник за своите пътешествия и екскурзии, но функционалността му може да се напасне към всякакви събития.
Базира се ...
 
<1 .. 10 .. 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 .. 38 .. 39>

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.