download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПРОГРАМИ  Резултати 21361-21370 от 23055

Draco 2.5 добавен на 02.07.2003
Да бъде MP3
Freeware
Windows All
Филичев Николай
Програмата служи за съставяне на база данни от mp3 дискове. Тя сканира дисковете за mp3-ки и автоматично добавя информацията от файловете в тази база, която е достъпна по всяко време без необходимост от източника. Осъществява търсене по име на файл, изпълнител и албум.
 
IEMonitor 2.4 добавен на 02.07.2003
Помощен инструмент за IE
Shareware
Windows All
NovaWisdom
Когато сърфирате в Интернет, обикновенно отваряте по-вече от един браузер прозорец и натискате един по един в таск бара за да видите кой е готов. IEMonitor наблюдава процеса на зареждане на всеки прозорец и ви спестява това неудобство. В допълнение програмата може да изтрива IE Tracks, history и ...
 
tChart 5.30 добавен на 02.07.2003
Таблици и графики за вашата WEB страница
Open Source
Windows All
BERTHOU
tChart е Java код на красива таблица за вашия сайт. Пакетът включва не една а няколко разнообразни типа схеми, графики, таблици. Те работят на всеки браузър с поддръжка на JDK 1.02 или JDK 1.1.
 
Wallpaper Manager 1.5 добавен на 01.07.2003
Автоматично сменя wallpaper-ите
Freeware
Windows All
UtilMind Solutions
Wallpaper Manager e малка програма за автоматична смяна на wallpaper-ите. След всеки рестарт, приложението избира някоя картинка, намираща се в зададена директория и я слага за фон (съответната папка се задава от вас чрез бутона "Browse"). Поддържа файлове във формат BMP, JPG/JPEG, GIF.
 
Desktop Pulse 1.0 beta1 добавен на 01.07.2003
Самосвалящи се wallpaperи
Freeware
Windows All
Astonsoft
Desktop Pulse е абсолютно безплатна (без никакви ограничения) програма, която автоматично сваля от Интернет.jpg и.gif картинки и ги поставя за фон на десктопа ви. Можете да имате нов wallpaper, когато си поискате. Необходимо е само да настроите на какъв период от време да се сменят изображенията. С ...
 
Open Vafla TEKCT 1x добавен на 01.07.2003
18 кб. текстови редактор с отворен код
Open Source
Windows All
Димитър Геновски
Това е текстови редактор с отворен код. Не е нищо особено, голям е 18 кб. Можете да ползвате части от кода му към други програми, както можете и да го развивате. С 56 кб., свалянето ще ви отнеме 2 сек.(или по-малко).
 
alBrowser 1.00 добавен на 01.07.2003
Лека програма за преглед на картинки
Freeware
Windows All
Alik Laliashvili
АlBrowser е удобна програма за преглед на файлове във формат gif, jpg, wmf, bmp, ico. Предимството й е изключителната лекота и простота. Няма излишни, натоварващи бутони - всичко е подредено в падащите менюта. Работи бързо и не употребява много системни ресурси.
 
PhaseOut 5.0 добавен на 01.07.2003
Мултифункционален Браузер с модерен дизайн
Freeware
Windows All
PhaseOut team
PhaseOut изглежда сякаш е пристигнал от бъдещето. Видът му наистина впечетлява с аеродинамиката на бутоните и гъвкавостта на менютата си. Но това съвсем не е всичко. Този браузер ви дава по-вече работно пространство от IE и по-вече възможностти, като допълнителни бутони, пълен Clean up контрол, ...
 
Blockworks 3.10 добавен на 01.07.2003
Виртуален конструктор
Shareware
Windows All
Hypervisual
Blockworks е виртуален конструктор за деца от всички възрасти, който ви позволява да построите всичко което искате. Избирайте измежду стотици специално изготвени части и ги комбинирайте по многобройни начини. Ще бъдете изненадани от необятните възможности на Blockworks.
 
AcroGen 1.0 добавен на 30.06.2003
Помощник в създаването на акроними
Freeware
Windows All
Matthew Hart
Трябва да създадете акроним за нещо (например програма)? Ако в момента нямате идеи, това няма да е пречка с тази програма. Например, ако имате "Hotmail Mail Downloader", то може да се превърне в HarMeD, HeMorroiD, HoMiciDe, HuMpeD или нещо подобно.
 

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.