download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

ПРОГРАМИ  Резултати 21831-21840 от 23055

FCutter 1.16.18 добавен на 15.04.2003
Миниатюрна програма за разделяне на файлове на части
Freeware
Windows All
FSoft
17 KB. Програмата е колкото малка, толкова и бърза при рязането на файлове на части. Поддържа издърпване на файловете с мишка (т. Е. drag and drop) и позволява на потребителя да определи точно колко големи иска да бъдат сегментите, които ще се получат след разцепването на файла.
 
When Clones Attack! 1.01 добавен на 15.04.2003
Спрете атаката на клонингите!
Freeware
Windows All
Midnight Synergy
Вие сте в центъра на екрана, а от всички страни прииждат зелени глави, които се уголемяват и се клонират. Вашата цел е да ги унищожавате с дадената ви картечница, която управлявате с мишката. Преминават и подаръци, които ако уцелите получавате по силен огън. Играта се отличава с малкия си размер и ...
 
Selfseek! 2.0 добавен на 15.04.2003
Претърсвайте сайтовете независимо от търсачките
Adware
Windows All
Illumix Software
Ако не сте доволни от резултатите на Web търсачките тази програма претърсва даден адрес за определени от вас думи. Разполагате с добър помощник, който ще ви помогне в процеса на търсенето. Показва ви се графично структурата на сайта и има пълна интеграция с Netscape и Internet Explorer.
 
Webspector 2.3 добавен на 15.04.2003
Информирайте се за промените по WEB сайтовете!
Shareware
Windows All
Illumix Software
Webspector е революционно средство, което автоматично трасира неограничен брой web страници за промяна в съдържанието им. Програмата може да подчертае точните места в сайта където има промени, което спестява време. Има възможност и да подчертава зададени ключови думи в HTML страниците. Без проблеми ...
 
Update за Adobe Photoshop 7.0.1 добавен на 15.04.2003
Подобрител за Adobe Photoshop 7.0
Freeware
Windows All
Adobe
Подобрява съвместимостта с по-старите версии както и изчиства проблеми, като промяната на настройките на монитора, когато са стартирани Photoshop или Adobe ImageReady®, промяната на цвета на белите полета при записване на CMYK файлове като JPEG, коректно записване на TIFF файлове с LZW компресия.
 
AQBack 1.1 добавен на 15.04.2003
Автоматично архивиране
Shareware
Windows All
AQTech
Автоматично създаване на архивни копия на файловете. Програмата има "Wizards" за улесняване на извършването задачите, панели със задачите, планиране по време (scheduler), zip-съвместими архиви, защита с парола на архивите, многоезичен интерфейс и др. възможности
 
Contact Book 5.1 добавен на 15.04.2003
Вашият безценен визитник
Shareware
Windows All
PrimaSoft
С помоща на Contact Book вие ще имате възможност да съхранявате и организирате информация относно личните ви и бизнес адреси и телефони. Програмата се състои от две приложения: Contact Book и Daily Notes.
 
Direct sender 3.02 добавен на 14.04.2003
Директно пращане на e-mail-и до много получатели
Shareware
Windows All
Proxymis Multimedia
Direct Sender ви позволява да пращате персонализирани писма на неограничен брой получатели, за които използвате каквато и да е база данни (Access97/2000, Excel, текст, ODBC и т. Н.) Програмата може да праща до 100 писма едновременно, прескачайки SMTP сървъра на доставчика ви.
 
Natural Born Chatter 2.9.7 добавен на 14.04.2003
Чат програма за локална мрежа
Shareware
Windows All
JCOM Research
Предназначена е за малка и средна локална мрежа. Не се изисква да имате сървър специално за целта. Потребителите могат да разменят както текстови съобщения, така и файлове или информация през clipboard-a.
 
24x7 Automation Suite 3.4 добавен на 14.04.2003
Автоматично изпълнение на задачи
Shareware
Windows 9x/ME
SoftTree Technologies
С помоща на 24x7 Automation Suite можете да направите график и да автоматизирате изпълнението на задачи на вашият компютър. За някои по-сложни задачи програмата предлага среда с поддръжка на SQL, HTTP, FTP, SNMP, SNNP, SMTP, DDE, RAS, Telnet, secure shell и secure FTP, функции за e-mail, копиране ...
 

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.