download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
 
Търсачка

Търсене на новини по ключови думи

 

RSS захранване
 

Празнични отстъпки от Download.BG

13.12.2015 12:10 (преди 8 години и 4 месеца) | spursy | показана 1969 пъти Статистики
Коледно-новогодишните празници наближават, а с тях идват доброто настроение и намаленията.
Наближават едни от най-приятните моменти от годината - коледно-новогодишните празници. Моменти, които носят много приятни емоции, създават хубави спомени и всички се опитваме да сме по-добри. Като част от това хубаво настроение и Download.BG поднася на всичките си потребители празнични намаления при абонамент. В период от един месец, всеки може да се възползва от 20% отстъпка от цените на всеки от абонаментните планове, независимо дали става дума за 6, 12, 24 или 48 месеца.
Абонаментът ви осигурява гарантиран Premium достъп до Download.BG на много по-ниска цена сравнено с плащането чрез SMS. Плащането е еднократно и може да бъде извършено по различен начин, който е най-удобен за вас:
  • чрез дебитна карта или микросметка, ако сте регистрирани в ePay.bg
  • чрез пари в брой от някой пункт на Easypay.bg
  • чрез PayPal
  • чрез банков превод

    Отстъпките в цената са валидни до 15 Януари 2016 година. За да се възползвате от тях в раздел Абонамент, изберете за колко месеца искате да си осигурите Premium достъп. След това можете да заплатите сумата по някой от четирите възможни начини, който е най-удобен за вас. Така ще си осигурите пълен достъп до Download.BG на най-ниска цена за продължителен период.

    Благодарим ви, че сме заедно толкова много години и ви желаем весели празници!

  • Вижте още:

    Мнения на потребители

    Твоето мнение

    • Събота, 19.12.15, 12:43, spursy:
      Схванал съм отдавна колко лесно се раждат митовете и конспирациите. Реално нямате никаква информация на която да базирате предположенията си, и те са просто свободни съчинения. Цялата ви логика ме забавлява, но е далеч от реалността. Защо 1/12? Нали ако например се направи едногодишен абонамент на промоциална цена, реално всичките 12 месеца са гарантирани и за този период не се плаща нищо повече. Обичам как в България много хора разбират от всичко, включително от това което никога не са работили или управлявали, но това не им пречи да изказват "компетентни и аргументирани" мнения.
    • Събота, 19.12.15, 16:09, iceman_:
      ” Схванал съм отдавна колко лесно се раждат митовете и конспирациите. Реално нямате никаква информация на която да базирате предположенията си, и те са просто свободни съчинения. Цялата ви логика ме забавлява, но е далеч от реалността. Защо 1/12? Нали ако например се направи едногодишен абонамент на промоциална цена, реално всичките 12 месеца са гарантирани и за този период не се плаща нищо повече. Обичам как в България много хора разбират от всичко, включително от това което никога не са работили или управлявали, но това не им пречи да изказват "компетентни и аргументирани" мнения.

      Не съм твърдял , че януари не може да се направи абонамент за 12 месеца. Може, разбира се. Но ще го направят малка част от хората. Останалите месеци почти нама да загубят почти нищо. И това не е конспирация, макар че те забавлява. Ясно е защо.

    • Неделя, 20.12.15, 09:49, iceman_:
      Повтарям предложението си за 90% намаление през януари!
    • Неделя, 20.12.15, 10:51, johnmotson:
      По-добре е да оставим това на админите и най-вече на собственика на сайта! Обслужването по плащанията е доста голямо перо от бюджета им, както труда им за оптимизация на сайта.
    • Неделя, 20.12.15, 11:16, океан:
      Аз предлагам да се спрат безплатните ваучери,които се раздават всяка година.

    Платени препратки

    Компютри за геймъри
    Домашни компютърни системи за игри
    Конфигурации по желание от Перси ООД
    www.persy.com
    Рекламни чанти
    Екстрапак произвежда рекламни чанти
    и опаковки от хартия и (био)полимери
    Bags.BG
    bgERP
    Управлявайте фирмата си
    с безплатен, уеб базиран софтуер
    www.bgerp.com

    вашето каре - тук

    за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.