download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Поръчайте онлайн

Пропуснали сте броеве на любимото ви списание? Искате да купите последния брой на Даунлоуд Бе Ге без да ставате от компютъра?

Поръчайте онлайн

 

Списание Download.BG

Издание за Софтуер, Хардуер и Интернет

Последни дни с възможност за промоционален абонамент за Download.BG

Събота, 07.01.2017, 14:01
Не пропускайте отстъпка от 20% активна още само 9 дни!

Само до понеделник 16.01.2017 имате възможност да си осигурите абонамент за Download.BG с отстъпка 20% от цената.
Възползвайте се от това предложение, за да си осигурите Premium достъп на най-ниска цена за продължителен период. Така с еднократно действие ще имате пълен достъп до ресурсите на сайта и вече няма да се налага да изпращате SMS-и.
Получавате 20% отстъпка от цените на всеки от абонаментните планове, независимо дали става дума за 6, 12, 24 или 48 месеца.
Плащането е еднократно и може да бъде извършено по различен начин, който е най-удобен за вас:

 • чрез дебитна карта или микросметка, ако сте регистрирани в ePay.bg
 • чрез пари в брой от някой пункт на Easypay.bg
 • чрез PayPal
 • чрез банков превод

  За да се възползвате от това предложение отидете в раздел Абонамент, изберете за колко месеца искате да си осигурите Premium достъп. След това можете да заплатите сумата по някой от четирите възможни начини, който е най-удобен за вас.

 • Празнични отстъпки от Download.BG

  Петък, 16.12.2016, 12:34

  Коледно-новогодишните празници наближават, а с тях идват доброто настроение и намаленията.

  Наближават едни от най-приятните моменти от годината - коледно-новогодишните празници. Моменти, които носят много приятни емоции, създават хубави спомени и всички се опитваме да сме по-добри. Като част от това хубаво настроение и Download.BG поднася на всичките си потребители празнични намаления при абонамент. В период от един месец, всеки може да се възползва от 20% отстъпка от цените на всеки от абонаментните планове, независимо дали става дума за 6, 12, 24 или 48 месеца.
  Абонаментът ви осигурява гарантиран Premium достъп до Download.BG на много по-ниска цена сравнено с плащането чрез SMS. Плащането е еднократно и може да бъде извършено по различен начин, който е най-удобен за вас:
 • чрез дебитна карта или микросметка, ако сте регистрирани в ePay.bg
 • чрез пари в брой от някой пункт на Easypay.bg
 • чрез PayPal
 • чрез банков превод

  Отстъпките в цената са валидни до 16 Януари 2017 година. За да се възползвате от тях в раздел Абонамент, изберете за колко месеца искате да си осигурите Premium достъп. След това можете да заплатите сумата по някой от четирите възможни начини, който е най-удобен за вас. Така ще си осигурите пълен достъп до Download.BG на най-ниска цена за продължителен период.

  Благодарим ви, че сме заедно толкова много години и ви желаем весели празници!

 • Download.BG поздравява всички учащи се

  Четвъртък, 15.09.2016, 17:39
  15 септември носи много емоции, но и отговорности за малки и големи!
  Екипът на Download.BG поздравява всички учащи по случай началото на новата учебна година! В България именно петнадесети септември е датата, даваща старта на новата учебна година и тази традиция води началото си от 1921г. Някои казват, че човек се учи цял живот и то всеки ден. Напълно споделяме тази мисъл и вярваме, че постоянното придобиване на нови умения и знания е едно от най-важните неща. Тази инвестиция в самите нас винаги се отплаща и отваря нови врати.
  За да улесним всички учащи се, още преди години в огромния софтуерен каталог на Download.BG създадохме специалния раздел "Образование". В него ще откриете стотици програми, които могат да са ви от полза при най-различни учебни насоки.
  Но това не е единствения раздел, който би ви бил от полза. Може да видите и раздела за "Онлайн приложения" и по-конкретно неговия "Професионален" подраздел.
  Също така хвърлете око на раздела за Мултиплатформени приложения. В него ще намерите готови решение за създаване на цели сайтове с образователна насока, както и полезни добавки за вашия браузър, както за малки, така и за големи учащи се.

  Екипът ни своевременно ще следи за нови версии на всяка от стотиците програми, които са достъпни денонощно за вас от бързите ни сървъри.

  Спорна учебна година!

  По-подредено сваляне на програми в Download.BG

  Вторник, 12.04.2016, 16:56
  Няколко кратки разяснения на възможностите при сваляне на софтуер от Download.BG
  По-наблюдателните от вас вероятно са забелязали характерната подредба при линковете, които се появяват при натискане на бутона "Изтегли" на всяка от програмите в каталога. И все пак накратко ще разясним за какво е всеки от тях, за да може по-лесно да се ориентирате.

 • Българското знаме, поставено след версията на някои програми в каталога ни, индикира, че те имат опция за интерфейс на български език.
 • Първият линк, който автоматично започва да се сваля при натискане на бутона "Изтегли" е за копието на програмата, което е съхранено на бързите сървъри на Download.BG. Всеки файл е еднакъв с оригиналния, като по него не са били извършвани никакви промени.
 • Долният линк е от официалния сайт на програмата или от друг сайт, който е посочен от авторите като официален източник. Някои програми имат повече от един линк, затова при тях може да сме поставили и втора връзка.
 • Иконка "64" е за линк специално с 64 битова версия на програмата. Попринцип мнозинството 32 битови програми работят без проблеми на 64 битови операционни системи Windows. Ако има отделна 64 битова версия, то тя е специално оптимизирана от създателите на софтуера, за да използва оптимално ресурсите на компютъра и така да работи по-добре. И все пак понякога, потребители се оплакват от проблеми и бъгове при 64 битови програми. Ако се случи и при вас, не пречи да опитате стандартната 32 битове версия и дали тя няма да работи коректно.
 • Линкът за портативна версия води към вариант на програмата, при който можете директно да я стартирате и използвате без да се налага да я инсталирате.
 • "Страница за сваляне" води към външен сайт, на който можете да намерите други линкове за програмата. Това може да е полезно, ако горните линкове вече са изтрити или променени и затова вече не работят.
 • Следват връзки към предишни версии на програмата, които са съхранени на сървърите на Download.BG. Те могат да са особено полезни в някои ситуации. Например ако най-новата версия на определена програма не работи добре при вас и има някакъв бъг, то лесно може да свалите преходната, която е функционирала нормално.
  Също така понякога създателите на софтуер, решават в един момент да направят безплатна програма - платена. Тогава можете от Download.BG да свалите някоя от предишните безплатни версии.
  Не е рядкост потребителите да не са доволни поради някаква причина от новите версии на дадена програма. Тогава Download.BG се явява най-лесен вариант да си свалят предходните версии. На сървърите ни се съхраняват хиляди предишни версии на много от програмите налични в големия ни каталог.

  * Ако има отделна 64 битова версия, това е отбелязано във "Визитна картичка на програмата", като след поддържаните операционни системи ще има и "32/64 bit".
  * Някои програми са само портативни, без опция за инсталиране. В такъв случай това е споменато в описанието и първият линк за изтегляне ще води към портативна версия.

 • Още новини от Download.BG


  Платени препратки

  Рекламни чанти
  Екстрапак произвежда рекламни чанти
  и опаковки от хартия и (био)полимери
  Bags.BG
  Фирмено разузнаване в България
  Всички фирми и субекти. Свързани лица.
  Фирмени досиета. Индиректни връзки.
  www.daxy.com
  Опаковки и консумативи
  Екстрапак ООД предлага повече от
  300 вида опаковки и консумативи
  www.extrapack.com
  Яки графични станции
  Рендиране в реално време
  и на най-тежките обекти - от Перси ООД
  www.persy.com

  вашето каре - тук

  за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2017   Experta Ltd.