download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Стройтехника АД

Браншове: Лека промишленостМашини, съоръжения 

СТРОЙТЕХНИКА АД е лидер в производството на бутални и винтови въздушни компресори, връзки за тръбно скеле и варогасилки в Република България. От 1969 г. произвежданата продукция е с гарантирано качество. През същата година започва и изграждането на сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване. БУТАЛНИ И ВИНТОВИ КОМПРЕСОРИ: Широката гама от компресорни уредби са предназначени за производство на сгъстен въздух с определено налягане. Те намират приложение в промишлените предприятия,
строителни обекти, автосервизи, ремонтни бази, за задвижване на пневматични машини, съоръжения. Конструирани са така, че задоволяват разнообразните изисквания на различните потребители. Гамата включва подвижни и стационарни модели, с или без въздухосборник, както и с двигатели с вътрешно горене. ВРЪЗКИ ЗА ТРЪБНО СКЕЛЕ - ВТС: Връзките за тръбно скеле са окомплектовани с Т-образни болтове и гайки. Използват се като скрепителни елементи при окомплектоване на тръбно скеле. Здравината им е съобразена с изискванията за модерно строителство.
ВАРОГАСИЛКА: Варогасилката е предназначена за непрекъснато гасене на вар посредством химична реакция на негасените късове във вътешните части на машината. Тя осигурява високо качество и производителност при пълно разделяне на неразтворимите частици. Нашето производство е гъвкаво - предлагаме както стандартно изпълнение на продуктите ни, така и изпълнение на индивидуални поръчки. Ако машините, които са ви необходими не са включени в каталога, влезте във връзка със СТРОЙТЕХНИКА АД.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.