download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
ISCOM Ltd.

Браншове: Информационни технологииИнформационни технологии 

Фирма “Иском” ЕООД е млада, прогресивна компания с модерно и динамично присъствие на българския пазар, която в рамките на две години от своето основаване успя да създаде и развие конкурентни и качествени стандарти, в съчетание с атрактивна ценова политика.
         Основен момент в дейността на фирмата заема осигуряването на пълната гама от оригинални и съвместими офис консумативи за всички налични видове принтери, копирни и факс машини, което в допълнение към експреснaтa доставка и монтаж са логичния, спестяващ време и оптимизиращ офис дейността избор..
        Основен приориотет в целевата стратегия на фирма „Иском” ЕООД е прогресивно разширяване на кръга от клиенти, ведно с утвърждаването ни на българския компютърен пазар като стабилен доставчик и предпочитан партньор, чрез непрекъснато обновяване и разширяване на продуктовата гама от стоки и услуги при единни и гарантирани качествени стандарти.
       Сред непосредствените задачи на компанията е усъвършенстването на програмата ни за лоялни клиенти свъразана с преференциални условия по развитието и поддръжката на отделната административно-технологична среда на клиентите предпочели дългосрочното партньорство с фирма „ИСКОМ” ЕООД.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.