download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Вива Вижън ЕООД

Браншове: ДругиМедия и комуникации 

Фирмата е специализирана в създаване на концепция, дизайн и производството на широк спектър рекламни материали. Приложените от екипа концепции за различни рекламни материали са намерили своя израз в много и различни дизайни. Изработените от дизайнерския екип проекти се оценяват високо от нашите клиенти и са добра база за производството на редица рекламни материали, офсетови печатни изделия, ситопечат върху сувенири и текстил, широкоформатен печат и редица други.
Фирмата е основана през 2006 година, като за това време многократно е доказала своята компетнетност при работата с клиенти от различен ранг и с различен мащаб на поръчките. Качеството и съвременното звучене на произведените от нас материали, са основа клиентите ни да продължават да се възползват от нашите услуги.
Гъвкавото мислене на екипа и добрия мениджърски опит са предпоставка за динамичното развитие на фирмата и постоянното подобряване на предлаганите услуги. Целите които фирмата си поставя в краткосрочен план са поддържане вискоко качество на предлаганите продукти и намаляване на сроковете за производство. Дългосрочните цели гравитират към разширяване на предлаганата продукция и повишаване квалификацията на екипа.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.