download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
АРС Трейд АД - LABIRINT

Браншове: Строителство и ОбзавежданеСтроителство и Обзавеждане 

Мебелен магазин ЛАБИРИНТ е създаден с ясната концепция да предложи индивидуални и комплексни интериорни решения, съобразени със специфичните изисквания на българския мебелен пазар. Повече от 10 години екип от професионалисти проучва и селектира производители и доставчици, които в максимална степен да отговарят на нуждите на потребителите, следвайки златното правило за оптимална цена при високо качество.

От края на 2007 г. когато изложбената площ е удвоена, магазин Лабиринт предлага на своите клиенти още по-голям избор на цялостни решения за обзавеждането – от тапетите и аксесоарите до мебелите, съчетани в красиви интериорни решения.

На четирите етажа на мебелния център са разположени стотици примерни предложения за обзавеждането на спалнята, детската стая, дневната, кухнята и трапезарията, кабинета и офиса.
Освен готови концептуални предложения за цялостно обзавеждане на помещенията в дома, Лабиринт предлага на своите клиенти и консултация от специалист по вътрешен дизайн.

„Все повече клиенти прибягват до тази услуга, тъй като нямат време за обстойни проучвания на тенденциите в обзавеждането”, споделят собствениците на мебелния център. Интериорният консултант е в състояние да разреши проблеми от най-различен мащаб – от липсата на достатъчно светлина в дневната до цялостното обзавеждане на дома в определен стил.

Съветите на специалистите и изработването на индивидуален проект са напълно безплатни за клинетите на „Лабиринт”.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.