download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Конгрес Инженеринг ЕООД

Браншове: Услуги

КОМПЛЕКСНИ КОНФЕРЕНТНИ РЕШЕНИЯ
Конгрес Инженеринг е специализирана в отдаване под наем, продажба и монтаж на пълна гама професионални уреди и устройства, свързани с провеждането на конгреси и конферентни прояви, форуми и семинари, дискусионни и кръгли маси, аудио - видео презентации, годишни събрания, бизнес срещи и обучения, фирмени и коледни тържества, церемонии по официални откривания и връчване на награди, коктейли, партита, ревюта и много други.
Конгрес Инженеринг осигурява пълната услуга – от намиране на зала и настаняване на участниците, през осигуряване на професионални преводачи за симултанен, консекутивен и писмен превод на широк кръг езици, подбрани по тематиката на съответното конферентно мероприятие, до доставка на последно поколение апаратура, осигуряване на професионален технически екип, професионално консултиране и споделяне на опит.
Конгрес Инженеринг е специализирана в рентал услугите, като разполага със собствено оборудване, напълно синхронизирано със стандартите на ЕС – SCIC. Високите технологии допринасят за зашеметяващото качество на стилната и модерна апаратура, която фирмата предлага, а именно, най-новите дигитални системи за симултанен превод - BOSCH, STEMIN, шумоизолирани кабини за превод -AUDIPACK, дискусионни системи. Озвучителни системи за конферентни прояви, коктейли, партита, концерти и много други. Изграждане на сцени и гърбове – конферентен дизайн, широко екранна проекция, Extreme Media Server - използвайки ЕМС могат да бъдат визуализирани мултимедийни проекции върху всякакъв вид и формат екрани, мултимедийна апаратура, осветление за коктейли, партита и други тържества. Видео и фото оборудване за заснемане на всякакъв вид мероприятия. Компютърно оборудване - проектиране, изграждане и настройка на компютърни мрежи, свързване към Интернет, както и към други мрежи, видео и аудио конферентни връзки до различни точки на света. Система за лимитиране на докладното време на водещия, както и дигитална система за гласуване. Офис апаратура, принтери, копирни машини, факс апарати, скенери…
На тази база сме в състояние да предложим съответстващи на качеството на предлаганата услуга конкурентни цени и съответна отстъпка при изпълнение на целия пакет.
НАЕМ на конферентна техника, транспорт, монтаж/демонтаж и техническо обслужване на конферентни мероприятия, семинари, пресконференции, презентации, ревюта, партита и още много в страната и чужбина.
ПРОДАЖБА на конферентна техника. Цялостно техническо оборудване, проектиране и монтаж на конферентни зали. Консултации при избора на професионална техника.
Озвучаване на обекти, фонова музика, сигнално- оповестителни системи…

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.