download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Ренус България ООД

Браншове: ТранспортТранспорт 

В течение на своята прогресивна, близо 20-годишна дейност, фирма РЕНУС БЪЛГАРИЯ е разработила и прилага пълната гама услуги, свързани с организирането на превоза, логистичната и документална обработка на товаропотоци от международната търговия на България.
Създадена през 1991г. под името АВИМЕКС и след успешната си интеграция през 2003 г. с капитал и работни схеми в италиано-немския холдинг на ИХГ Логистикс, през 2006 г. фирмата достига своята световна реализация в интерконтиненталния холдинг на Ренус Логистикс опериращ с над 230 филиала и 15 000 служители по целия свят. Така, от тясно специализиран сухопътен оператор РЕНУС БЪЛГАРИЯ придобива възможността и опита да организира нужния транспорт на стоки за всеки клиент, на всяко място по света, а като цяло, най-оптималните решения и най-атрактивни ценови нива на фирмата се проявяват основно в сферата на групажните превози от/до страните на Европа.
Екипът е сплотен, отчасти млад и амбициозен, отчасти ерудиран и с дългогодишен опит. Професионализмът, личният ангажимент и креативният подход към всеки отделен клиент са основни принципи, залегнали във фирмената политика. И до днес, клиентска база на РЕНУС БЪЛГАРИЯ е изградена от фирми, потърсени, разработени и многократно очаровани от екипа на компанията.
РЕНУС БЪЛГАРИЯ предоставя в своята работа решения, отговарящи на всякакъв вид транспортни нужди по целия свят, подплатени с добавена стойност, изряден сервиз, на умерени пазарни цени.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.