download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
"ЗАРКО 90" ЕООД

Браншове: Строителство и ОбзавежданеСтроителство и Обзавеждане 

Фирма „ЗАРКО-90” ЕООД започва дейността си през 1994г. с производство на алуминиева дограма, през 1999г. с производство на PVC дограма, а от 2000г. специализира и в производството на стъклопакети.
През 2007г. фирмата закупува линия за изработка на PVC дограма.
Ние разполагаме със собствена производствена база в гр. Лозница, на 2 500 кв. м застроена площ, която включва следните напълно оборудвани производствени звена:
-цех за алуминиева дограма;
-цех за PVC дограма;
-цех за стъклопакети;
Монтажните групи са екипирани с най-съвременни уреди и инструменти, разполагат със собствен специализиран транспорт.
Нивото на качество в тази дейност се определя на първо място от избраните системи PVC дограма, а именно WEISS PROFIL, със своята надеждност и функционалност, характеризираща се с разнообразие от профили и цветова гама.
Системите за WEISS (WP) профил са профили с европейски облик, създадени по последните австрийски технологии, но изработени в България с качествени машини и суровини. WP е награден с 2 златни медала на Международния пловдивски панаир, което е доказателство и признание за неговото качество.
„ЗАРКО-90” ЕООД изпълнява поетите ангажименти откъм срокове на изпълнение, според желанията и съобразно клиента за доставка и монтаж. Фирмата работи също така в тясно сътрудничество със заводите производители на профили, което позволява договаряне на специални отстъпки за крупни обекти.
През 2007 г. компанията въведе нов софтуерен продукт, специално разработен за нуждите на фирмата, чрез който се координират всички работни процеси - от оферта, взимане на размери, обработка и логистика, до производство и монтаж.
Целият екип на фирмата занапред ще подобрява качеството, защото клиентът е на първо място за нас. С професионализъм, труд и качествени резултати, доверете се на нас!

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.