download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Фламинго Шипинг ЕООД

Браншове: ТранспортУслуги 

Фламинго Шипинг ЕООД е с основна дейност корабен и карго брокераж, чартиране на кораби, корабно агентиране, митническо представителство сухопътен транспорт, а в резултат на нарасналите изисквания на своите клиенти и въздушен транспорт. Специалисти с доказан над 10 годишен опит, както и необходимата квалификация в сферата на морския транспорт се грижат за безпрепятсвената доставка на вашите товари до всяка точка на света, специализирани в транспорта и обработката на военна продукция със и без клас на опаснст. Фламинго Шипинг ЕООД може да ви предложи транспортна схема от натоварването при производителя до доставянето на товара до крайния получател.
С широката мрежа от контакти с корабособственици и товародатели и техните брокери Фламинго Шипинг ЕООД може да отговори на високите изисквания на своите клиенти - товародатели за намиране на подходящ транспорт на конкурентни цени за техните товари по море и корабособственици за намиране на подходящите товари от и за всяка точка на света. В продължение на добрата си работа като брокери и доказания професионализъм, голяма част от корабособствениците номинират фирмата за корабен агент на различни по вид и тонаж кораби, товарещи и разтоварващи в българските пристанища с различни товари - цинк, гипс, полиетилен, метали, въглища, IMO и много други.
Широкият спектър на обработвани товари съчетан с дългогодишен опит ни дават увереността и самочувствието, че предлаганите от нас услуги са с високо качество и на конкурентни цени, съобразени с пазарната конюнктура.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.