download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
ТЕХНОФУУД ООД

Браншове: Машини, съоръженияХранително-вкусова 

Технофууд ООД е създадена през 2003 г. с основна дейност производство и ремонт на машини от хранително - вкусовата промишленост.
Фирмата се занимава с проектиране и изработка на машинни детайли, производствени линии, машини, както и на цели предприятия. Технофууд ООД разполага с много добра производствена база, отличен екип от инженери, конструктори, програмисти и проектанти. Зад гърба си нашият екип има множество успешно завършени проекти, някои от които са без аналог в България.

Една от силните страни на Технофууд ООД е изработката на машини и съоръжения по точните изисквания на клиента, задоволявайки и най-перфекционистичните норми за ефективност, надежност и хигиена.

Друга основна дейност е ремонт, обновяването и покупко - продажба на машини и съоръжения втора употреба. Чрез тази услуга клиента може да се сдобие с отлично работещо съоръжение на изгодна цена и гаранция за качество.

Ако сте производител на продукти от хранително - вкусова промишленост или се нуждаете от качествена изработка или ремонт на Вашите машини, детайли и съоръжения, то Технофууд ООД е Вашият надежден партньор.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.