download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
ПРОМА МАТ ООД

Браншове: Машини, съоръженияМашини, съоръжения 

ИНЖЕНЕРИНГ, МАШИНИ, АВТОМАТИЗАЦИЯ, ТЕХНОЛОГИИ. Проектиране, конструиране и производство на нестандартни и специални технологични съоръжения и екипировка по технологията на процеса. Конструктивна подготовка на изделия за производство. Ремонт на производствено оборудване - гърбични, лостови, направляващи, хидравлични механизми, точни лагерувания и др. Дешифриране на механизми и машинни части. Модернизация на производствено оборудване чрез включване на електронни системи за управление, програмиране, измерване и контрол. Синхронизация на движения. Монтаж и пуск на машини и съоръжения, вкл. с алпийски техники и геодезични средства над и под земята. Консултации по механична обработка на материали, режими на рязане, заточване на свръхтвърди материали и промишлена керамика. Сглобяване и напасване на възли: доводка на ротационно-цилиндрични повърхнини, доводка на точни повърхнини.
ИЗДЕЛИЯ, които произвеждаме и модифицираме по поръчка. Машина за фасетиране на скъпоценни камъни. Копирни приспособления за контурно шлифоване. Инструменти за съчмено валцоване на ротационно-цилиндрични повърхнини. Бутални групи за помпи и дозатори - уплътняване метал в метал. Прецизни стоманени валци. Полиграфски ръчен настолен нож. Спомагателни машини за полиграфията и книговезането. Тензометрични измерители на сила. Платформени везни за технически цели (колесни и осови). Еднокоординатни програмни управления. Специализирани контролери. Устройства за следене и запис на процеси. Вихровотокови дефектоскопи за непрекъснати процеси. Ръчни лебедки тип ШПИЛ за спасителни и монтажни цели.
Изработване по поръчка на Съоръжение за двустранно топлинно спояване на пластмасови вакуумно формовани опаковки с макс. размери 650 х 180 мм и височина 160 мм, възможно е и двустранно изпъкнали, споявана площ до 80 кв. см. Използват се многогнездови инструменти. Модификации и автоматизация според нуждите на клиента.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.