download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Запис на стрийминг от tvali.eu

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Автор
Съобщение
joniewalker
Вто, 24.04.12, 15:14

RE: Запис на стрийминг от tvali.eu

” Какво да му мисля? Линковете са активни всичките. Тествал съм и видеото е разцепено на парчета. Като ги съединиш и се получава едно цяло без прекъсване или загуба на времето. Погледни HiDownload дали не записва всичко в едно...! „

Не са активни всичките но няма да спорим.
Ще задам обаче следния въпрос - всеки линк е за 5мин. Какво правим след 6мин. като изтекат всички линкове? А след 12мин., след 24мин ....... А ако искам да запиша двучасово предаване?
Нали това е основния въпрос на темата изобщо - запис на стрийм АВТОМАТИЧНО, а не - запис на 5минутни клипчета, седейки с мишка и хронометър до компа , щото ако не натиснеш веднага мишока, губиш началото на клипа !!!.

И какво стана с програмата за voyo.bg?

редактиран от joniewalker на 24.04.12 15:15
редактиран от joniewalker на 24.04.12 15:17
редактиран от joniewalker на 24.04.12 15:18
редактиран от joniewalker на 24.04.12 15:21
tegote
Вто, 24.04.12, 15:39
Е как може да дъвчим едно и също толкова време? Свалям на фурия! Последователно за voyo. Тези от руския сайт също се свалят. На него ти се събират линковете и маркираш с мишока всеки, един по един, да теглиш.
stoqncho
Вто, 24.04.12, 16:19

RE: Запис на стрийминг от tvali.eu

” На него ти се събират линковете и маркираш с мишока всеки, един по един, да теглиш. „

Той ти казва, че да НЕ е ръчно, ти пак с мишока. Казва ти, че като мине този запис от 5мин, той вече изчезва и не може да се изтегли.

joniewalker
Вто, 24.04.12, 17:02

RE: RE: Запис на стрийминг от tvali.eu

” Той ти казва, че да НЕ е ръчно, ти пак с мишока. Казва ти, че като мине този запис от 5мин, той вече изчезва и не може да се изтегли. „

Стоянчо, а пък аз казвам че линковете са за 5 мин, и зададох въпрос - а какво правим на шестата минута ? Дали с мишка, с пръст или телекинеза, но следващия/те линкове трябва да се натиснат , нали? Т.е. това дори не е полуавтоматично, ами ръчно теглене.
И освен това , ще повторя, ако не натиснеш линка на първата секунда - изрязваш от клипа, нали? При следващия петминутен линк - същото. Демек трябва да се застопориш пред монитора и да дебнеш линкове, нали?
Кое не е ясно?

/едит

За да не бъда голословен реших да издърпам именно версията която теготе предлага. Стартирах я за да тегля от VH1, след кракване разбира се. Програмата прихвана стрийма , предложи САМО ЕДИН ЛИНК и - ето резултата - file.rar. Друг "линк" не ми предложа, а стрийма/видеото на VH1 си вървеше.
Засега грузинците печелят с много на нула.

редактиран от joniewalker на 24.04.12 17:14
tegote
Вто, 24.04.12, 18:10
Джони. Все още не си го разбрал! Отваряш плеъра и започва да свири. Появява се линк. Изчакваш така да ти свири, ако трябва чакай така 5 минути за да видиш как ще се появи следващия линк. Ще ти се появи втори линк. Чакай още. Като зареди втората част ще се появи трета с трети линк. Кое не е ясно? Трупат ти се линкове без да обръщаш внимание, отиваш в кухнята и почваш да ядеш за вечеря. Отиваш в банята, къпеш се, преобличаш се, хрумва ти да прескочиш на гости до съседа, запивате по нещо, връщаш се и сядаш. Поглеждах програмата и виждаш няколко десетки линка за сваляне. Изцъкваш ги един по един да се свалят. И накрая сглабаш фрагментите в едно с някой Joiner.
joniewalker
Вто, 24.04.12, 18:23

RE: Запис на стрийминг от tvali.eu

” Джони. Все още не си го разбрал! Отваряш плеъра и започва да свири. Появява се линк. Изчакваш така да ти свири, ако трябва чакай така 5 минути за да видиш как ще се появи следващия линк. Ще ти се появи втори линк. Чакай още. Като зареди втората част ще се появи трета с трети линк. Кое не е ясно? ..

Извинявай, а на теб кое не ти е ясно - нали не ати , а аз току що бясних че именно по начина по който предлагаш трябва да се седи до компютъра и на всеки 4-5-6 мин. да се натиска мишката?И не видя ли че след това написах, че това не е целта на въпроса ми тук? Да седя на компютъра и да натискам мишката?
Ти не видя ли че някои от линковете се прекратяват по средата на парчетата???? Дори и веднага да натиснеш мишката ще има липси от 2-3-5 или повече секунди????
Теготе, не става по този начин - да седиш до компютъра и да натискаш мишката.
Уточнявам въпроса на темата:

Има ли начин АВТОМАТИЧНО да се записва грузинския сайт? И в частност - VH1.

Ръчно не може и не става. Вярвам че и теготе вече го разбра!

phrozencrew
Вто, 24.04.12, 19:10
Jonie, нещо не ти е наред. С Jaksta всичко си се сваля автоматично, без да натискаш нищо. Програмата дори тегли целия файл, без да чака да се кешира клипа, просто изчаква, докато плеара подаде следващата част и автоматично си я закачва. Нищо не натискаш.
joniewalker
Вто, 24.04.12, 20:12

RE: Запис на стрийминг от tvali.eu

Jonie, нещо не ти е наред. С Jaksta всичко си се сваля автоматично, без да натискаш нищо. Програмата дори тегли целия файл, без да чака да се кешира клипа, просто изчаква, докато плеара подаде следващата част и автоматично си я закачва. Нищо не натискаш. „

С кой браузер си?, с кой FlashPlayer си? Утре ще го опитам.

редактиран от joniewalker на 24.04.12 20:13
tegote
Сря, 25.04.12, 00:23
Оригиналният софтуер не е Jaksta, а е Replay Media Catcher. Jaksta е на плагиати!
Джони, не знам как е с този плеър, но ако превъртам напред след още един фрагмент стигаме до грешка 404 че не намира адреса. Опитвал съм линка ти без употреба на програма и също дава снежинки на стар телевизор без сигнал. Много мътна работата, това записи ли са или стрийм в реално време?
И защо не опита HiDownload? Какво ти попречи?
zlatena
Сря, 25.04.12, 00:52

Тегли се нормално през Линукс.
Дори като изтегля 2 мб заглушавам звука на сайта и го отварям през smplayer и гледам от там...

<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.