download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Референдум за АЕЦ

Автор
Съобщение
phrozencrew
Пон, 21.10.13, 21:26

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

Защото всичките им назначения са "експертни" в смисъл кой от кой по-роднина. Дори министрите са заплетени в паяжина от интимни или роднински връзки - кой бивш, кой сват, кой на булката брат. Бат СегГейчо това разбира под експертност в управлението. А Олигарски въобще не го коментирам, щото той пълната противоположност на твоя въпрос за "политик, който е неподкупен, безстрашен и зъл" . Или мислиш другояче?
dreven
Пон, 21.10.13, 21:35
Сигурно е вярно, че еротичен модел е назначен за технически сътрудник в НЕК. Но предполагам знаеш, че технически сътрудник означава секретарка. Това което съм наблюдавал около мен е, че няма грозна секретарка. До тук бе истината в информацията, която предлагаш. Лъжата е в заплатата на секретарката. В енергетиката няма такива заплати на секретарките. Но дори да има, вредата от подобно назначение е смешна в сравнение на назначенията, които правеше ГЕРБ, за директори. Трябва ли да ти припомням за директора на АЕЦ или предпочиташ БЕХ. Много си издребнял, ако си започнал да се занимаваш с секретарки и чистачки. Гледай от по-високо и ще виждаш по-далеч.
iceman_
Пон, 21.10.13, 21:40

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Референдум за АЕЦ

” Защото всичките им назначения са "експертни" в смисъл кой от кой по-роднина. Дори министрите са заплетени в паяжина от интимни или роднински връзки - кой бивш, кой сват, кой на булката брат. Бат СегГейчо това разбира под експертност в управлението. А Олигарски въобще не го коментирам, щото той пълната противоположност на твоя въпрос за "политик, който е неподкупен, безстрашен и зъл" . Или мислиш другояче? „

А Калинка чия беше?

phrozencrew
Пон, 21.10.13, 22:55
Няма ли поне една причина сегашното правителство да не се държи като предишните. Кому е нужно ново правителство което да настъпва мотики по нов начин и с по-голяма сила? Защо постоянно извинявате сегашното правителство, давайки примери с предишното? До кога така, бе другари?!
karadzha
Пон, 21.10.13, 23:44

RE: Референдум за АЕЦ

” Няма ли поне една причина сегашното правителство да не се държи като предишните. Кому е нужно ново правителство което да настъпва мотики по нов начин и с по-голяма сила? Защо постоянно извинявате сегашното правителство, давайки примери с предишното? До кога така, бе другари?!

Ами то си е азбучна потребност всяко правителство да се осира, но за всеки свой провал да вини предишното
На Бойко му бе виновен Гейчо (при това почти цели 4 години) за кво ли не, а днешната държавна управа си има Бойко за боксова круша
И така дорде паднат от власт

iceman_
Вто, 22.10.13, 06:49

RE: Референдум за АЕЦ

” ... До кога така, бе другари?!

Ок, и какво предлагаш? Освен оставка разбира се, това го знаем.

karadzha
Съб, 30.11.13, 21:41

RE: Референдум за АЕЦ

” Правителството на Орешарски направи поредния лупинг. Седми блок в Козлодуй щял да бъде американски. Е не е ли логично, БСП да организира референдума за Белене, да го спечели референдума, ГЕРБ въпреки това да спре проекта, с което да даде шанс на руснаците да им платим ядрена централа без да получим нищо и накрая БСП и ДПС да решат, че по всичко личи, че най-добрите реактори са американските. Е четири от тях във Фукушима станаха на стопилка за няколко часа, но си остават най-добрите реактори. А пък СДС, който плюеха най-много срещу нова ядрена мощност, сега свалят звезди от небето. А бе всичко е логично, достатъчно е да знаеш колко са хитри руснаците и колко елементарно наивни са българите и техните журналисти, анализатори и политици. „

Най-добри са спрените реактори и изобщо тези, които не работят
Ние си имаме два за пускане, а сега имаме и руски, които е май нов
Що да не си вземем и един американски, и един японски – от много глава не боли
А и все някой беден политик ще се поопаричи от комисионни (то за кво е иначе човек на власт – да лапа народна пара и да дебелее)

johnmotson
Пон, 02.12.13, 07:19
Тази тема спокойно може да бъде затворена! Референдуми няма да има, ще се строи и инсталира 7-ми атомен реактор в АЕЦ-Козлодуй и първи в АЕЦ-Белене в последствие. Няма за какво да се спори повече във форума, решението е взето на високо ниво.
karadzha
Пон, 02.12.13, 08:41

RE: Референдум за АЕЦ

Тази тема спокойно може да бъде затворена! Референдуми няма да има, ще се строи и инсталира 7-ми атомен реактор в АЕЦ-Козлодуй и първи в АЕЦ-Белене в последствие. Няма за какво да се спори повече във форума, решението е взето на високо ниво.

Това добре-зле, но не се знае кой ще е на власт като трябва да се строи.
Щото строежа пак може да се замрази
Както вика Краси Радков: "Мене нека ми е топло, вънка нека си вали."

johnmotson
Пон, 02.12.13, 11:03
Абе май са единодушни, вече,Цък споразумяха се за един американски в Козлодуй и един руски реактор в Белене, и вълкът сит и агнето цяло! Затова предложих да се закрие темата "Референдум" , защото няма да има такъв!
редактиран от johnmotson на 02.12.13 18:15

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.