download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

България!

<1 2 3 4 5 6 >

Автор
Съобщение
iceman_
Вто, 30.06.15, 17:09
О, не. Има и трети път...
karadzha
Вто, 30.06.15, 20:04

RE: България!

” О, не. Има и трети път... „

Страхувам, че като се обърне колата – пътища много

iceman_
Сря, 01.07.15, 12:09

има и английски субтитри.

johnmotson
Сря, 01.07.15, 19:06
Нали ти казах Айс, че има 2 пътя само, колкото и да им се иска на гърците да се измъкнат и да не плащат. Всяка секунда прросрочване им струва 730 еврака само от лихвите от непогасените заеми и въпреки че Ципрас "клекна" и приема плана на ЕС, този път Меркел иска да мине референдума в Гърция и тогава да се пристъпи към действие, най-скоростно връщане на повече от 1млрд като първо плащане на дълга и т.н.
iceman_
Пет, 03.07.15, 18:15
Има и друг път. Гледай Ципрас...
anonymous
Съб, 04.07.15, 10:26

RE: България!

” Има и друг път. Гледай Ципрас... „
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Който започва с " ПОДСТРИГВАНЕ" на депозитите.Според " Файнешинъл таймс" с 30 %. По нататък ще има и друго, както са тръгнали...
johnmotson
Съб, 04.07.15, 12:41
Другия "път" Айс е към България. Много екскурзии се правят от гърците само до Петрич, колкото само да напълнят торбите с ядене и пиене, и да си отворят партиди в българските банки а по-заможните се втурнаха да купуват изоставени къщички и да ги превръщат в малки дворци!
   Научих вече колко много гръцки милиони в евраци са потекли в българските държавни банки, което е много добре дошло за България, защото никой няма намерение да ги тегли в близко време!
  Ципрас е притиснат до стената не само от ЕС но и от всички тия, които гласуваха за него.
редактиран от johnmotson на 04.07.15 12:44
iceman_
Нед, 05.07.15, 20:07
Ето - ако си гледал новините през деня ще видиш как Ципрас за няколко дена направи нещо , което всичките 100% от нашите п**ьовци и за хиляда години не могат да направят.
spursy
Нед, 05.07.15, 20:18

RE: България!

” Ето - ако си гледал новините през деня ще видиш как Ципрас за няколко дена направи нещо , което всичките 100% от нашите п**ьовци и за хиляда години не могат да направят. „

Доста неща направи последните седмици - опашки пред банкомати и бензиностанции, сърцераздирателни сцени с пенсионери по улиците, нова вълна от демонстрации, спад в туристическите резервации, изчезване на някои необходими лекарства от пазара...
Лично мен не ме учудва, че iceman_ му се възхищава обаче. По-скоро ме учудва, защо за пореден път насочва дискусията в политическа насока при положение, че много добре знае, че политиката няма място в този форум?

iceman_
Нед, 05.07.15, 21:47

RE: RE: България!

” Доста неща направи последните седмици - опашки пред банкомати и бензиностанции, сърцераздирателни сцени с пенсионери по улиците, нова вълна от демонстрации, спад в туристическите резервации, изчезване на някои необходими лекарства от пазара...
Лично мен не ме учудва, че iceman_ му се възхищава обаче. По-скоро ме учудва, защо за пореден път насочва дискусията в политическа насока при положение, че много добре знае, че политиката няма място в този форум?

Тези описаните "неща" ги направиха брюкселските бюрократи, срещу които днес мнозинството в Гърция гласуваха. А маневрата на Ципрас наистина е за възхищение, защото по този начин и тези, които до днес бяха против - щат не щат ще трябва от утре да го подкрепят при новите преговори пак с банкерите.

PS. "Шпигел": Референдумът в Гърция е "не" на немската хегемония в Европа

link

редактиран от iceman_ на 06.07.15 16:33
karadzha
Пон, 06.07.15, 16:38

RE: RE: RE: България!

” Тези описаните "неща" ги направиха брюкселските бюрократи, срещу които днес мнозинството в Гърция гласуваха. А маневрата на Ципрас наистина е за възхищение, защото по този начин и тези, които до днес бяха против - щат не щат ще трябва от утре да го подкрепят при новите преговори пак с банкерите.

PS. "Шпигел": Референдумът в Гърция е "не" на немската хегемония в Европа

link

Въпросът не е дали Ципрас е прав или крив, а докога Европа ще търпи да хрантути гърците, щото точно това прави.
А гърчулята с цялата си наглост мислят, че ЕС са им длъжници.

PS Много ще е добре, ако Европа помисли за икономиката на такива свои членки като България и Гърция.
Но затова, че ни липсва такава са виновни и нашите политици.

редактиран от karadzha на 07.07.15 01:03

<1 2 3 4 5 6 >

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.