download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Защо Компа ми се изключва отвреме на време и е бавен дори и след преинсталация

<1 2 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пон, 24.07.06, 22:10
Освен гореисброените нешта мога да добава следните две .Проблем с РАМ паметта или сривове на сахранването т.е.
ако си правил апгреид и не си сменил сахранваштиа блок.
П.П.Сажалиавам са правописа но кирилисациата ми е малко странна и не мога да си намера ниакои букви
anonymous
Чет, 27.07.06, 22:07

RE: Защо Компа ми се изключва отвреме на време и е бавен дори и след преинсталация

Моето PC започна да прави същите номера два дена след като си го купих, и още продължава! От сервиза ми не можаха да открият причината. Вече съм писал за това във форума и ме посъветваха да си сменя вентилатора. Да знаете, че температурата на околната среда също е фактор, макар че и зиме и лете моят си правеше същото. Не дръжте кутията в специални за това отделения на бюрата тъй като това допълнително повишава температурата. Например, лятно време компът на съседите стои отгоре на бюрото(както моя сега) и то напълно отворен- страничните капаци на кутията са отстранени и всичките джаджи отвътре се виждат. Друга възможна причина за това може да се крие в електрическата система, към която е включен компът. Проверете дали напрежението на тока не прави номера, то трябва да е постоянно 220-230. За сега не сам открил точната причина за номерата на моя и вече започнах да се отчайвам ! Имам въпрос? Може ли това непрекъснато рестартиране на компа да повреди дънната ми платка?
anonymous
Пет, 28.07.06, 01:52

RE: RE: Защо Компа ми се изключва отвреме на време и е бавен дори и след преинсталация

” Моето PC започна да прави същите номера два дена след като си го купих, и още продължава! От сервиза ми не можаха да открият причината. Вече съм писал за това във форума и ме посъветваха да си сменя вентилатора. Да знаете, че температурата на околната среда също е фактор, макар че и зиме и лете моят си правеше същото. Не дръжте кутията в специални за това отделения на бюрата тъй като това допълнително повишава температурата. Например, лятно време компът на съседите стои отгоре на бюрото(както моя сега) и то напълно отворен- страничните капаци на кутията са отстранени и всичките джаджи отвътре се виждат. Друга възможна причина за това може да се крие в електрическата система, към която е включен компът. Проверете дали напрежението на тока не прави номера, то трябва да е постоянно 220-230. За сега не сам открил точната причина за номерата на моя и вече започнах да се отчайвам ! Имам въпрос? Може ли това непрекъснато рестартиране на компа да повреди дънната ми платка? „

попринцип имам място за компа в бюрото ми но лятото задължително е качен въхру бюрото и е отворен(само от 1-та страна)а и имам 6 вентилатора наистина стаината температура е от голямо значение защото тя е като начална температура за всяка една част при включването на компютъра.отностно твоя проблем не се сещам нищо друго освен вече написаното от мен и от другите.

anonymous
Пет, 28.07.06, 02:01
Рестартира са наи вероиятно от липса на охлаждане или повреден хардуер (Според мен ДЪНО)...ASUS имат такива проблеми(а мойе и да има неразберателство между хардуера)
редактиран от anonymous на 28.07.06 02:07
anonymous
Пет, 28.07.06, 02:09

RE: Защо Компа ми се изключва отвреме на време и е бавен дори и след преинсталация

” И на мене през лятото ми са изключваше така(нищо че имам 3 вентилаторчета вътре) после сложех големия вентилатор отстрани да му дууууухаааа :) и вече не са изключва. Ама ся кат поседи дъллго време без преинсталация на windows-a ми (за мене 1 месец е дълго, щот не го тарпя да ми забавя кат магаре на баир или кат балканче) са показва един син екран с бели букви и са рестартира ? що така ? „

Ако имаш две оптични устроиства махни по слабото...

anonymous
Нед, 30.07.06, 20:51
Както вече знете моят проблем е сащият. Обаче няколко пъти след като Windows ми се зареди ми излиза съобщение :"sistem has requared by a serious error". Натиснах бутона "send error report". Отвори ми се страницата на Microsoft съпорт, която ми съобщава, че рапортът е анализиран. Там обиясняват подробно симптомите (многократно рестартиране на PC то) и причините за това. Според тях причината е в това, че някои от хардуеътните и софтуеърните драивари са несавместими с Операционната система. От съпорт центер предлагат и различни вазмозности за справяне с проблема, като изброяват няколко функции за откриването и отсраняването на проблемните драйвъри или за тяхното привеждане в състояние, приемливо за системата. За сега обаче още не сам проучил тези функции.
редактиран от anonymous на 01.09.06 20:57
anonymous
Чет, 07.09.06, 11:18
Мен ако питаш най-доброто решение е Линукс, пък ти си реши

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.