download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Съвети на Microsoft за ускоряване работата на Vista

Виж новината
<1 2 >

Автор
Съобщение
dimy1960
Пон, 01.09.08, 13:31
Аз не знам дали Виста е провал,за това си има компетентни организации които правят ежедневни проучвания на пазара и пазарния дял на различните ОС,та мисля че има какво да се прочете по въпроса.В домашни условия съм си инсталирал едно Убунто и като насочена към хората система си върши отлично работата , но в офиса съм на Виста/няма как, щото много програми като счетоводство и др. не са правени да вървят под линукс/и трябва да кажя че съм доволен.Не забива,не бави и е добре структорирана.Въпрос на избор и потребности.Ае лек ден !!!
anonymous
Пон, 01.09.08, 13:37
Vista идва без прави да я замениш с XP.
Пълен провал , наложен от маниаци.
Някои да е питал някого дали я иска ?
Монопола е така .
Meine camaraden.
anonymous
Пон, 08.09.08, 22:39
Бойчо, приятелю, хич не съм съгласен с теб. Ако постоянно не се мисли за по-сложни ОС-ми изискващи много повече ресурс, кой ще прави нови машини, с цел да ги подобрява и пригажда-виж, за мен точно този принцип води света напред. Аз сега имам Опел Астра-перфектна е за мен, и ми върши идеална работа-има всички екстри, които исках преди три години, когато си я купувах. Сега ме дразни...аз съм фен на Опел и конкретно на Астра, е сега съм се зарибил да си купувам чисто нова, на лизинг разбира се. И що, ами не знам, защото е с много по-як, за мен, дизайн(не ангажирам никой с моето мнение) и не, че няма само да се набутам с пари, и няма да ми свърши нищо повече от старата Астра, ама не, искам нова. Същото е с компютрите, и някои хитреци като Бил Гей..., използват точно тази страна от характера на човечеството-стремежа да имаш нещо по-ново и по-хубаво. И съм сигурен, че точно след една година всички тези, които плюят по Виста, ще са най-горещите и защитници. Навремето, какво ли не слушах за У98-леле щяха да ме "бият" когато казвах, че Екс Пи то е милиони пъти по-добро...същото е и сега-помни ми думата. Но, за да се налага тази ОС-има споразумение между производителите и на компютри и ти гарантирам, че са се договорили с най-богатия Гей на света, щото, ако погледнеш реално, като напънеш едно Екс Пи, с няколко добавки би станало чудесна Виста, на същата стара щайга...ама не, те ората да не са луди, нали трябва да печелят пари....е, точно от теб и мен не, ама от шматките, които плащат за такива неща. Да живее пиратството-обичам го, а Гей-а ако го хвана ше го шибам-не че ми харесва или съм манаф, ама ей така, щото си мисли, че е най-големия тарикат на света... ама ще дойде ден и ще му го начукам в тарикатския задник!
anonymous
Пон, 27.10.08, 00:22
to ustana i da mi e baven kompa sus vistata kakli pak ne imam 4etiriyadren procesor 6.2GHZ 4MB RAM i NVIDIA 9800
океан
Пон, 27.10.08, 12:12
boy4o
Имам една стара машина IBM с 230 mHz процесор и64 рам на която съм качил Win98 и ХР .Машината се чувства много по добре с ХР независимо,че е по бавна.
Имам друга машина с процесор 2600 mHz и512 рам със ХР и Виста .Тук положението е същото.Независимо ,че е по бавна ,машината определено е по стабилна.Искам да допълня нещо.
Вистата ако се зададе да работи в режим на максимална производителност на процесора и максимална консумация на енергия и се изключат визуалните ефекти става бърза точно колкото ХР.
deringer
Съб, 08.11.08, 17:01
редактиран от deringer на 08.11.08 17:04

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.