download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Това е специално внимание към Download.bg

<1 2 3 4 >

Автор
Съобщение
snisoftware
Пон, 07.08.06, 10:24

RE: Това е специално внимание към Download.bg

” Ивайло, такова нещо има! press@download.bg - това е адресът, който всички могат да преглеждат.
Аз често хвърлям по едно око и писмата за 1 седмица надвишават 600! „

Хммм, добре, наистина са много и съм сигурен, че голяма част от тях са пълни с глупости..., но как може голяма компания, от ранга на UbiSoft, да отговаря на писмата ми (сигурен съм, че те получават 10 пъти повече писма на ден)
, а вие не, а и щом има такова нещо като press@download.bg и там всички можете да преглеждате, нещата стават много по-лесни, стига да има някой, който иска да си направи труда наистина да ги преглежда, защото си мисля, че голям брой писма въобще не се преглеждат, а направо се трият, потребителите също трябва да имат някакви права, макар че наистина в много от случаите наистина прекаляват със своите глупости. Пък и нали знам и аз получавам много писма на ден, най малко 7 от различни хора, които не познавам лично, някои писма са чрез Download.BG, някои не, но отговарям на всички... (и на мен ми се случва да ме питат я за крак, я за някоя програма или как направи това или някаква подобна глупост, но без такива писма не може!)

И все пак предното ми мнение беше изтрито, мога само да предполагам кой го е изтрил..., но нали ви казах, пак ще пиша..., така че наистина това което е критика към Download.BG е трие, не ми говорете обратното, не може винаги да получавате хвалби и поздравления има случаи, в които трябва да видите проблема за да го отстраните.

Слави Ганев

spursy
Пон, 07.08.06, 23:59
ivail0 различните автори имат различни кутии, които не са на един сървър. Разбирам препоръката ти, но имай предвид, че сайта е доста нов и все още се развива. В момента се отстраняват различни проблеми в системата, като тя постепенно се усъвършенства. След време може би ще се разгледа въпроса за и-мейлите но в момента приоритет в развитието са по-важни неща. Работата наистина е много и администраторите са постоянно заети.
Затова проявете разбиране. Надявам се в бъдеще нещата да започнат да си идват на мястото.
poltargaista
Вто, 08.08.06, 10:49
snisoftware, ти си ми съгражданин. Ако искаш влез в ICQ да се разберем да се срещнем някъде и мога да ти обясня всичко! Искам да ти го кажа лично и повече да не влизаме в полемики в публични форуми!
anonymous
Вто, 08.08.06, 15:57

RE: Това е специално внимание към Download.bg

” snisoftware, ти си ми съгражданин. Ако искаш влез в ICQ да се разберем да се срещнем някъде и мога да ти обясня всичко! Искам да ти го кажа лично и повече да не влизаме в полемики в публични форуми! „

Това заприлича на предизборни коалиционни договорки, а ние останалите които не сме съграждани, какво, да си гледаме работата така ли ???

ивайло

poltargaista
Вто, 08.08.06, 16:33

RE: RE: Това е специално внимание към Download.bg

” Това заприлича на предизборни коалиционни договорки, а ние останалите които не сме съграждани, какво, да си гледаме работата така ли ???

ивайло „

Не, той ще ви го обясни след това! Просто, за да няма по-нататъшни спорове. Ще му разясня на него всичко, за да не кажете после, че лъжем или нещо подобно.

редактиран от poltargaista на 08.08.06 23:55
shaman
Нед, 03.09.06, 00:08
Спорите за глупости мом4ета.Виждам 4е всеки иска да е по по най,но нека преди вси4ко запазим доброто отношение по между си.Няма смисъл да се говорят празни приказки,но има едно -НО,и това е,наистина клиента е вси4ко,трябва малко или много да му се поднася вси4ко с 'копринена кърпи4ка'.Все пак клиента е обществото,съществото на тоя сайт,ако него го няма,все едно е една притурка.Нека не се пренебрегват грубо казано претенциите и желанията на някой юзери.Всеки има правото да търси по доброто,е поне според самия него.
Доста изписахте и не знам дали стигнахте до консенсус,но има нещо друго което и аз самия не одобрявам тук,не може примерно някой си от хората които следят тук(така наре4ените модератори),да трият своеволно постовете на у4астниците....
Вероятно ще се запитате за какво става въпрос,е ми ето,вижте тук - http://www.download.bg/index.php?cls=forum&mtd=thread&t=8142&q=Flyakite ,
посо4вам това защото аз съм писал там и ми е направило впе4атление.
Вижте какво объркване има,първо е дадена някаква препоръка(моята),и след това следва изказване което няма нищо общо с първия пост който е оставен.
Верно 4е обидни думи не се допускат,но ако някой е написал нещо нередно,мисля 4е по добре е да се по преправи малко мисленето му сире4 поста му,а не да се трие,защото накрая става нещо от рода на:
-Ти как се казваш.
-Ами добре съм.
-А на колко години си.
-От Враца съм...
Ето така проти4ат коментарите.Има много програми тук,за не вси4ки сме 4ували,и все пак преди да се инсталира някоя,всеки един ако не е 4увал за нея,ще про4ете коментара който пускате към всяка една.И ако вси4ко проти4а по горе описания на4ин,едва ли ще му стане ясно на 4овека.
Като се отсяват постовете,нека все пак да се спазва синхрона,за да може онзи който се е заинтересувал от това,горе долу да придобие представа за какво "пее петела".

P.S.Нека това не се интерпретира като укор,а като съвет....все пак както и преди казах(но това също беше изтрито от някой) админ съм на 2 форума и имам представа от тези работи.
_________________________
In the Hands of The Shaman

редактиран от shaman на 03.09.06 00:13
редактиран от shaman на 03.09.06 00:29
редактиран от shaman на 03.09.06 02:32

<1 2 3 4 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.