download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Дайте ми Normal Mod!!

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
танясекс
Нед, 04.01.09, 23:18

RE: Дайте ми Normal Mod!!

” Не исках да пораждам интрига но всеки, който те нарича дърта курва ли го считаш за приятел? Не знаеш, защо spursy редактира поста му в тази тема нали? „

Ам християнка съм и тая любов към всички живи твари по Земята

” И аз съм християнка и то силно вярваща но ако някой ме нарече така бих му бръкнала в окото

 Не го зная къде живее

редактиран от танясекс на 04.01.09 23:28
phrozencrew
Нед, 04.01.09, 23:40
Голям кеф ми правите!
lefkoto_89
Пон, 05.01.09, 00:09
Това не е хубаво помислете,от гледна точка на другите(най-вече начинаещите). not1c3 ще ти кажа как да го оправиш: когато трътне да зарежда помпаш f8 през safe mode влизаш в твоя си акаунт,даваш run и пишеш msconfig отиваш на секцията boot.ini и махаш отметките,рестартирваш и си готов.и съвет от мен първо се порастърси и тогава питай,не чакай на готово.Между другото го пробвах.
anonymous
Пон, 05.01.09, 09:59
Аз от бат-файлове, скриптове, Иванчо и Петърчо (кво стана с Армен?) и др. не разбирам, тъй че не говорех конкретно за ситуацията. Аз съм проЗт потребител и като искам да вляза в Safe mode чета в някоя дебела книга кво да правя. Иначе в другата тема , човекът в беда продължава да нарича тези, които се опитват да му помагат малоумници и кой знае още какво, защото гледам, че spursy му е редактирал последното мнение. И тук се замислих първо: защо хората все още се опитват да му помагат след това отношение, то на чат го обърнаха там, и второ: в новата ситуация, когато вече достъпът е платен кво става с тези потребители, които са си платили , но поведението им е грубо или нарушава правилата (патладжана си го знаем )? А освен това not1c3 (Кура Ми) поне два пъти са му написали за F8, а и другите съвети много често се повтарят, но той продължава да си пита своето. И като гледа мненията му - той се интересува от всичко, но никъде отначало докрай, а и оставам с впечатление, че нещо са го прецакали с компа - слушалките му не свирАт, няма звукови драйвери, изключен му е 3D, изключен му е AGP - изобщо, по-добре е да отиде У Враца, да си купи един нов комп с всички настройки и да не си трови нервите с този стария.
редактиран от anonymous на 05.01.09 10:01
kookki
Пон, 05.01.09, 10:36

RE: Дайте ми Normal Mod!!

Пуснах ника на въпросния господин в гугъл и ми прави впечатление че е вулгарен и по други форуми,
 а от регистрацията му във vbox7 се оказа че е жена

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.