download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Бъгясах си DO$-а

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
phrozencrew
Нед, 25.01.09, 15:04
Еди, тая опция винаги съм я подминавал! Мерси!
galkamalka, сигурна ли си, че нямаш буби по компа. Пробвай и с GMER и с Kaspersky. Преди много време имах някакви проблеми с CommandPrompt-a и тогава замениш Win-ския DOS с нещо с доста повече възможности. Не помня как се казваше, но имаше 4 в името. но с това можеш само да омажеш още повече системата.
Когато отвориш през промпта някой скрипт пак ли нищо не става?
galkamalka
Нед, 25.01.09, 23:01
Еди ми това го чувам за първи път, имам проблем с набавянето на symantec ghost. Намирам някви norton и разни други ghost но е това..
phrozen, сканирах със това даже си го ъпдейтнах но намери само един keygen.
Между другото се оказа прав за Command Prompt-a-ако пейстна съдържаниято на даден бат в cmd всичко е така както трябва да бъде, става.
anonymous
Нед, 25.01.09, 23:56

RE: Бъгясах си DO$-а

Това е най малкото ghost-че което мога да ти предложа

Записвай си го на дискче и си свиркай

Ще ти го метна на пощата ,че е 1.75 МБ „

Архивирай я то тъкмо става.... Ghost.rar от 2003-та е но пак върши работа...да не се чудите как я имам Таня ми я даде...(навремето когато не бяхме скарани...баси!!!)

galkamalka
Пон, 26.01.09, 00:01

RE: RE: Бъгясах си DO$-а

” ......Таня ми я даде...(навремето когато не бяхме скарани...баси!!!) „

добре де ама как се бачка са с тва? Маунтнах и просто ми отворя виртуален дял К:
anonymous
Пон, 26.01.09, 00:19
Само неразбрах как си направила копие а сега търсиш друг Гхост

galkamalka
Пон, 26.01.09, 00:24
С acronis. Това не му разбирам...отваря ми празна К: директория?!? Трябва да го печа на диск ли? Ми утре щото в момента нямам под ръка празно сд
anonymous
Пон, 26.01.09, 00:28

RE: Бъгясах си DO$-а

” С acronis. Това не му разбирам...отваря ми празна К: директория?!? Трябва да го печа на диск ли? Ми утре щото в момента нямам под ръка празно сд „

Ако си направила копието със acronis не можеш да го въстановиш със Гхост...иначе в темичката съм описал как става със моята зглобка на гхост (но ако СД-то ти е на сата няма да го отчете) а този е пак по подобен начин но бес писане на команди директно се зарежда със драйвери за мишка...

galkamalka
Пон, 26.01.09, 00:39
сега вече се сетих ето що ми е познато...
galkamalka
Пон, 02.02.09, 19:17
Здравей, джадайке.
Една от нас двете явно е много глупава. Преди да се засилиш към копието от джама вземи и си направи нов администраторски или ограничен акаунт щом ти е толкова необходим доса пък като прецакаш и неговия cmd си направи нов акаунт...и така докато не изтриеш system32 ако щеш Аз все още не мога да си обясня, защо новият акаунт не само изглежда, като пресно инсталиран Window$.
Казваш, че префърчал някъф "cmd призрак" и не можеш да го видиш къв е-ми предизвикай забиване на системата да речем с някоя стара и куца програма например, тогава ще замръзне и cmd призрака, в който ще пише:
C:\WINDOWS\regedit\ /Packegtag.reg

което пък е регистри ключ, който се намира в регистрите на ESET и най-вероятно е от вълшебния фикс за него, който откри случайно. Този призрак ще минава само, когато нода се ъпдейтва или собствениците му нещо си го преслушват.

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.