download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Влезна вирус... :|

<1 2 3 >

Автор
Съобщение
anonymous
Пон, 30.03.09, 22:32
BTW от 2 - 3 дни този проблем не се наблюдава изобщо... С версия 2 съм, бях я сменил когато 3ойката правеше проблеми и след преинстала (в началото и 2ойката правеше) сега се чудя дали пак да мина към 3та версия, но ме е страх проблема да не се върне? И с 2ойката ми е добре, но ми няма бутоните за напред и назад ...
-----
Извинявам се за дубал постингът, но иначе темата няма да изплува нагоре, за да я прочетът хората.
anonymous
Пон, 30.03.09, 22:41

RE: Влезна вирус... :|

” BTW от 2 - 3 дни този проблем не се наблюдава изобщо... С версия 2 съм, бях я сменил когато 3ойката правеше проблеми и след преинстала (в началото и 2ойката правеше) сега се чудя дали пак да мина към 3та версия, но ме е страх проблема да не се върне? И с 2ойката ми е добре, но ми няма бутоните за напред и назад ...
-----
Извинявам се за дубал постингът, но иначе темата няма да изплува нагоре, за да я прочетът хората. „
3-та и на мене ми прави проблеми постояно се рефрешва и не отваря някои страници,с 2-та няма проблеми
galkamalka
Пон, 30.03.09, 23:04

RE: RE: Влезна вирус... :|

” 3-та и на мене ми прави проблеми постояно се рефрешва и не отваря някои страници,с 2-та няма проблеми „
Не си прав!
Търсиш виновника за проблемите ти в най-сполучливия лисан до момента, а именно 3.
Тази 2-рата версия можеш спокойно да я засилиш към кенефа.
anonymous
Пон, 30.03.09, 23:08
Не е за тука разговора,въпроса е че са го о****и
От много време го ползвам но тази 3-ка е ужас,като излезе 4 ще го сменя
galkamalka
Пон, 30.03.09, 23:16
И все пак не си прав. Не е в тройката проблема според мен. За да се "рефрешва постоянно" имаш няква .js гад, или друг вид гад, или мегамикс по IE, или друг вид мегамикс...,или много други неща.
Но проблема не е в третата версия. Предполагам трябва да конкретизираш проблема, защото съм убедена на 101%, че огнището му не е в mozilla firefox 3~
anonymous
Пон, 30.03.09, 23:31
Проблема е че се окепазиха.
Какво се случва в 3-та.
Рефрешфа се постояно(по скоро презарежда на ново),не иска да ми отваря някои страници,да не говорим за линкове към картинки за които си мисли че са повредени,не мога да си вляза в рутера и да го настроя постояно ми излиза заглавната страница...и още дреболийки..
Неща които за него са проблем съм тествал с още 3 браузера и всичко бе наред.Това е единствения браузер който харесвах и те го прецакаха.
За Chrome,тествам го в момента,не е кой знае какво,вчера се бъгна и не ми показва паролите а само потребител,новата Opera е такава цигания няма.
Хубавия ми браузер го прецакаха,нямам думи...
EDIT:между другото Chrome доста наподобява Firefox,но няма достатъчно настройки..
редактиран от anonymous на 30.03.09 23:34
sladurcho24
Пон, 30.03.09, 23:36
Тука само разбирачи много ма радвате
galkamalka
Вто, 31.03.09, 00:03
момченце, не са го прецакали, а напратов.
Нещо странно се случва в компота ти. Никога до сега не съм срещала или чувала за проблеми от подобно естество. Не че рових много ама май и гу-гу не знае за тези аномалии.
Има не една или 10 add-ons, които са способни да презареждат...
Може би става дума за сериозен конфликт някакъв. Но те уверявам, че ако поработиш с тази версия на друг/читав/свеж комп ще се влюбиш веднага. Екстри, удобства, скорост, защита...тази версия е уникална.
Chrome за нищо не става. Беше свръх бърз в началото, което се оказа просто няква фирмена политика породена от интригантска тактика. После започна да си създава някви тежки ъпдейт процеси и задачи в Scheduled Task.
Опера не мога да слушам, но Opera Turbo е една идея по-добре от Chrome.
Лисана все още не отстъпва първото място на сульо и пульо.
anonymous
Вто, 31.03.09, 10:14
Момченце, що не писа по-рано бе човек? Аз тука си мисля, че са вируси и се чудя, но добре, че тука Златена и Еди ми помогнаха и се оказа малко вероятно да е вирус и Кака Лара ме спря с 2ра преинсталация и формат на другия дял. Мои приятели скоро ми казаха, че и те имат проблеми с лисицата, но нищо конкретно, а ти описваш точно моят проблем. Значи няма да минавам на 3ойката...
Galkamalka, попринцип и на мен лисицата ми е любима, но като прави така...? Аз също я ползвах няколко месеца 3ойката без проблем (или по-точно с малки проблеми, които свикнах) но изведнъж започнаха да стават сериозни проблеми. А като мислиш, че е някаква гад как ще обясниш това: Преинсталирам. след драйверите първото нещо което слагам е FF3 и прави абосолютно същите проблеми (е не толкова често, колкото беше преди преинстала), как ще е вирус освен ако гаддта не е в самата FF3 или в драйверите, но тези вариянти ги изключваме така, че не е от това. Вирусът да е останал след преинстала.... дори да е останал, той не е на диск С: понеже е форматиран, това означва че няма заразени системни файлове и трябва по някакъв начин да актиривам вируса, което аз не съм направил.
Благодаря за коментарите ви!

<1 2 3 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.