download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

checking file system

<1 2 >

Автор
Съобщение
kookki
Вто, 28.07.09, 17:36
Затрила се е файловата система на харда (не е изгорял засега според мен). Засга единственото за което се сещам е да го форматирам и после да възстановявам. Та сега ми трябва тествана програма за възстановяване след формат, не просто непроверени линкове от гугъл, както в повечето теми , а нещо което наистина ще ми свърши работа . Имах такава с крак и работеше но остана точно на тоя прецакан хард.
kookki
Вто, 28.07.09, 20:34
Не съм форматирал ,но пуснах get data back и всичко от харда си излезе, но лиценз ми иска за възстановяване.Ще си намеря. Защо все пак уиндоуса не вижда инфото на харда ?
танясекс
Вто, 28.07.09, 21:04
Виж дали ще помогне :

Версията на програмата ми е 3.02 . Ако не стане сериала , си дай скайпа , да ти пратя моята версия , за да можеш да си я лицензираш . Успех !

Name: Jim Wilson
License Key: FZCNPVDYAWSRVN

kookki
Вто, 28.07.09, 21:26
Благодаря ,Ти !
Преди малко обаче лицензирах версия 3.0.3 от zamunda.net .сега ще си възстановявам. Все пак проблема си остава загадка. В гугъл няма много като този. То добре че стана, че се чудех откъде ще намеря електроника за това дърто хитачи ,ако беше изгоряло.
океан
Вто, 28.07.09, 21:33

RE: checking file system

” Не съм форматирал ,но пуснах get data back и всичко от харда си излезе, но лиценз ми иска за възстановяване.Ще си намеря. Защо все пак уиндоуса не вижда инфото на харда ? „
Свали харда и го закачи на друг комп.Опитай да сканираш за грешки по файловата система.Не бързай да форматираш.Оправял съм такъв проблем точно по този начин.Ако не стане пробвай линукс може да го прочете.А ако не ти е ценна информацията със формат ще се оправи.
kookki
Вто, 28.07.09, 21:40
линукса го пробвах сутринта , а следобед пробвах на друга щайга и не става.Благодаря ! Вече възстановявам
kookki
Вто, 28.07.09, 23:14
Възстановяването беше успешно за малко над 50 % от информацията.За щастие всичката необходима информация е в тия проценти. Съжалявам че превзех чужда тема, но е от същото естество.
редактиран от kookki на 28.07.09 23:15
танясекс
Вто, 28.07.09, 23:51
Ти си направо като Наполеон
phrozencrew
Сря, 29.07.09, 08:59
Мисля, че няма да е лошо да се напише и публикува една статия от модераторите за да се разбере как функционират хардовете и как се записва информацията на тях, но най-вече защо може да се възстановява и то след форматиране. А също и как да се предпазим от прочитане на тази информация, ако решим да си продадем (подарим) компютъра или само харда.
kookki
Нед, 02.08.09, 00:20
След кото си свалих снимките на двд диск, форматирах харда с бърз формат. Сега е видим за бозата , но програмата за възстановяване не вижда нищо на харда.
Съвет за програмата : почти не става за нищо (въпреки че на мен ми помогна) , възстановява само снимки ,клипове , филми, документи и някои ISO файлове.Папката със събираните от мен с години праграми се затри - нито едно възстановено ексе(на харда не е записвано нищо след проблема, просто си затри файловата система).Програмата е посредствена и работи в определени условия, имайте го впредвид ако ще я ползвате.На харда имах добра програма , с която съм възстановявал след пълен формат ,но за съжаление нито успях да я възстановя , нито пък и помня името.
И умната !

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.