download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Заключване на флашка

<1 2 3 4 5 6 7 >

Автор
Съобщение
oldcastle
Съб, 05.12.09, 23:24

RE: Заключване на флашка

” За питащия, изненадан съм, че не си успял да подкараш Cryptic Disk! Хайде дано ти помогне този материал от едно време: Как се работи с Cryptic Disk (на БГ)
Така бе пич, ама тази програма ми крие флашката и изобщо не я показва в My Computer. За да я отворя трябва да го направя през програмата. Както е заключена флашката, като я сложа на друг комп ми пише,че трябва да я форматирам за да я отворя. А иначе за инфо тази програма може да ми я форматира и на NTFS.
редактиран от oldcastle на 05.12.09 23:26
tegote
Съб, 05.12.09, 23:40
танясекс, абе ти виждаш ли се какви файлове ни пробутваш!!!!!! Защо не ни ги пускаш чисти, ами са архивирани в ZIP? На балами ли ни правиш? Че аз така бих си помислил, че си сложил парола на архива. Прати ми чист файл!

oldcastle, всичко е нормално. По правило флашката се отваря от програмата, а не директно от My Computer! При всички е така, изписва команда за форматиране, но това не му обръщай внимание, ако смяташ че всички бележки на Уиндоус са адекватни, лъжеш се. Какво не разбираш? Нещо друго да те притеснява? Наред ли е всичко?

танясекс
Съб, 05.12.09, 23:42
??? За кои файлове става дума
oldcastle
Съб, 05.12.09, 23:47

RE: Заключване на флашка

танясекс, абе ти виждаш ли се какви файлове ни пробутваш!!!!!! Защо не ни ги пускаш чисти, ами са архивирани в ZIP? На балами ли ни правиш? Че аз така бих си помислил, че си сложил парола на архива. Прати ми чист файл!

oldcastle, всичко е нормално. По правило флашката се отваря от програмата, а не директно от My Computer! При всички е така, изписва команда за форматиране, но това не му обръщай внимание, ако смяташ че всички бележки на Уиндоус са адекватни, лъжеш се. Какво не разбираш? Нещо друго да те притеснява? Наред ли е всичко? „

А бе човек, нали ти казвам, че на друг комп не ще да се отваря бе! Само на моя и то чрез програмата.
deringer
Нед, 06.12.09, 00:03

RE: Заключване на флашка

танясекс, абе ти виждаш ли се какви файлове ни пробутваш!!!!!! Защо не ни ги пускаш чисти, ами са архивирани в ZIP? На балами ли ни правиш? Че аз така бих си помислил, че си сложил парола на архива. Прати ми чист файл! „

Това изявление предизвиква само смях...Мерси за компетентния отговор

tegote
Нед, 06.12.09, 00:03
Е че нормално е така. Чети по-внимателно. Криптирания диск (флашка) се отварят само чрез програмата!!! Няколко поста съм го казвал. Един вариант е да си вземеш в една папка програмата и да я ползваш на друг компютър без да инсталираш, което може последната версия, другия вариант (не знам дали става), да се направи малък партишън във флашката, на който да ти стои програмата, а другия партишън да е криптиран. С твоята версия имаш възможност да я използваш portable (без да се инсталира), но ще трябва да я регистрираш, което значи да вкараш лиценза в регистрите. Не е болка, но е неприятно на чужд компютър.
tegote
Нед, 06.12.09, 00:10

RE: RE: Заключване на флашка

” Това изявление предизвиква само смях...Мерси за компетентния отговор
Добре де, какво съм казал смешно? Аз не знам дали сървъра не ги архивира, от къде да знам? Колко си интересен! Ако е така, нека качи файловете там, където ще бъдат голи.
oldcastle
Нед, 06.12.09, 00:14

RE: Заключване на флашка

” Е че нормално е така. Чети по-внимателно. Криптирания диск (флашка) се отварят само чрез програмата!!! Няколко поста съм го казвал. Един вариант е да си вземеш в една папка програмата и да я ползваш на друг компютър без да инсталираш, което може последната версия, другия вариант (не знам дали става), да се направи малък партишън във флашката, на който да ти стои програмата, а другия партишън да е криптиран. С твоята версия имаш възможност да я използваш portable (без да се инсталира), но ще трябва да я регистрираш, което значи да вкараш лиценза в регистрите. Не е болка, но е неприятно на чужд компютър.
Пфуууу, ами аз на колко поста казах, че ми трябва да я отварям на друг комп. Ако е за моя, няма нужда да я заключвам. Чети по-внимателно!
tegote
Нед, 06.12.09, 00:57
Ми ти пак можеш да я оправяш на друг комп, на него ще ползваш програмата без да я инсталираш - няма да има следа от това! Виж провери дали може да се правят партишъни на флашка. Десен клик на My Computer -> Manage -> Disk Management, от там опитай да направиш партишън на флашката. Само че виж да не остава unpartishion space.
oldcastle
Нед, 06.12.09, 17:47
То решението било много близо, а ние не сме се сетили. Ами може да направя два контейнера по 4 GB на флашката и готово. Така обаче тази програмка, която най-много харесах, Folder Lock 6.3.0, сега ми прави проблеми. Когато я включа, се стартира нормално, но когато и задам да прави нещо и блокира. Не може нищо да се прави, седи си така. Пробвах да я деинсталирам и да почистя, но все същата. Всъщност не мога да я деинсталирам с Revo Uninstaller Free,, например, защото не се появява в списъка на revo-то. От инсталационната папка също не става, там ки казва, че е защитена с парола. Единствено става през самата програма. Да но като я деинстална от там, не се изчиства всичко след нея, както с revo-то. После като я инсталирам пак, си поми всичко.
А тя ми харесва най-много, защото си прави портативно копие на флашката и после мога да си я отключвам от който си искам комп.
tegote
Нед, 06.12.09, 18:26
Я сподели по-подробно! Опита ли се да вземеш заключената флашката да я сложиш на друг компютър, където няма програмата Folder Lock на него? Там отваря ли се флашката срещу една парола без програмата?
oldcastle
Сря, 09.12.09, 20:33
Да, става номера така, нали казах че си прави портативно копие на самата флашка и после си я отключваш от там от който си искаш компютър.

<1 2 3 4 5 6 7 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.