download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 

Станах Студент

<1 2 >

Автор
Съобщение
oldcastle
Вто, 26.07.11, 04:22
Честито Батка! Много успехи, и малко проблеми ти желая!
anonymous
Вто, 26.07.11, 06:56
Честито! Забавлявай се разумно и чети здраво!
 Съвършенството се постига с познание,познанието с четене!
karadzha
Вто, 26.07.11, 16:37
Браво и честито! Малко ти завиждам - специалността ти е суупер
tegote
Вто, 26.07.11, 17:16

RE: Станах Студент

” Малко ти завиждам - специалността ти е суупер
Лично аз не му завиждам. Защото инак трябваше да ме сдухат от математика. Кеф ти алгебра, кеф ти геометрия! А да си зубър не е лесно, тъй като на мен не ми се удава да мисля наместо компютъра.
кака.лара
Вто, 26.07.11, 20:05

RE: RE: Станах Студент

” ..., тъй като на мен не ми се удава да мисля наместо компютъра. „

Абе и така не ти се удава да мислиш.
tegote
Вто, 26.07.11, 20:40

RE: RE: RE: Станах Студент

Абе и така не ти се удава да мислиш.
Мисленето оставам на теб!
денис4о
Съб, 13.08.11, 08:27

RE: Станах Студент

” Технологии. И браво на теб. Или на родителите ти. „
Ами и на 2 -те страни защото аз седнах и учих математиката, а родителите ми платиха курсовете по математика с помоща на които успях да се справя с изпитите :)

” Честито пичага!
Стискам ти палци да попаднеш на читави лектори и асистенти! Да научиш нещо, наистина огромно, като информация, и да успееш да се пласираш после добре.
Възползвай се от програмите за стипендии, които осигуряват частните фирми и ако се учиш добре, след завършването и по време, ще имаш и кинти и работа. Фирмата, в която работя, предлага страхотни стипендиански програми, като после договора е само за 3 години, но пък след трите години си волна птичка и с стаж в голяма европейска фирма.
Студентския живот е време на много интересни приятелства и като цяло е добре да си нацелиш половинката по време на следването, че тогава избора е мега голям . После ще ти е по-трудно, защото ще трябва да си търсиш гаджета от баровете петък и събота вечер. А случайните запознанства след 24-25 намалят драстично.
Не, че ще се вслушаш в някой съвет от 35 годишен инженер, но може и да ти остане нещо в кутила . Забавлявай се и едновременно с това учи здраво. И не се доверявай прекалено на преподавателите си, че някои са учили в Русия и по руски учебници и малко няма да са наред . Но ще има по-напредничави даскали, които наистина ще могат да ти отворят очите за новостите и тенденциите в специалността ти. „
Благодаря специално за съветите във всяка една област А как се казва тази фирма

На всички останали МЕРСИ за пожеланията

anonymous
Съб, 13.08.11, 15:27
Хайде и аз да се похваля в тази тема. Станах студент. Много се радвам, че ме приеха. В Abertay University Dundee. Това е в Шотландия. Специалност Industrial Environmental Management. Става въпрос са магистратура направо (MSc/PGDip). Както и да е, просто исках да споделя. Ако завърша успешно, ще ми се отворят много възможности. Има много писане обаче, тук няма толкова много изпити, колкото самостоятелна работа. Системата им на учене е различна от българската. Смятат, че ако си търсиш сам материалите и си пишеш самичък нещата, ще научиш повече. Ще видим.
tegote
Съб, 13.08.11, 15:50
” Системата им на учене е различна от българската. Смятат, че ако си търсиш сам материалите и си пишеш самичък нещата, ще научиш повече. „
За пръв и за последен път виждам човек да се учи сам! Това трябва да се запише в историята на генетиката. Може би науката още не се е сблъскала с феноменът и същността на думата гений, но за самоук човек доказателства все още не са намерени.
океан
Съб, 13.08.11, 19:28

RE: Станах Студент

” За пръв и за последен път виждам човек да се учи сам! Това трябва да се запише в историята на генетиката. Може би науката още не се е сблъскала с феноменът и същността на думата гений, но за самоук човек доказателства все още не са намерени. „
Че на кой знанията са налети с фуния.Разбира се ,че всеки сам се учи.Преподавателите само дават насоките.
tegote
Съб, 13.08.11, 19:45

RE: RE: Станах Студент

” Че на кой знанията са налети с фуния.Разбира се ,че всеки сам се учи.Преподавателите само дават насоките. „
В такъв случай....... това означава, че навсякъде преподаването е еднакво, а не както westgigo го е дал.
phrozencrew
Съб, 13.08.11, 20:47

RE: RE: Станах Студент

” Благодаря специално за съветите във всяка една област А как се казва тази фирма
Е тази е фирмата. Ако те интересува конкретна информация за студентските договори за стаж и стипендии, ще се ангажирам да попитам.

ПС: tegote, всички знаем, че мразиш дори себе си, но няма нужда да хейтиш във всяка тема и да скапваш настроението на хората. Има толкова благодатни теми, който да наакаш .

редактиран от phrozencrew на 13.08.11 20:48

<1 2 >

Коментар

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.